Life

Momentul în care Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct. Cine este fosta asistentă a Mirelei Vaida

15.06.2020 | 23:56
Momentul in care Emily Burghelea sia dat demisia de la Acces Direct Cine este fosta asistenta a Mirelei Vaida
ADVERTISEMENT

S-a lăsat cu scandal în ediția de luni a emisiunii Acces Direct, după ce Emily Burghelea, asistenta Mirelei Vaida, a dezvăluit fără menajamente abuzurile la care este supusă Vulpița, protagonista telenovelei pe care producătorii o promovează de jumătate de an.

Și pentru ca nebunia să fie completă, se pare că toată lumea era la curent cu aceste lucruri, însă evitau să le facă publice, de dragul audiențelor. Până când tânăra din Blăgești i s-a confesat blondinei și i-a arătat urmele loviturilor încasate din partea soțului.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Mirela Vaida s-a apărat spunând că fosta sa asistentă a fost dată afară, pe rețelele de socializare s-a declanșat un război în toată regula. Internauții o acuză pe prezentatoare că încearcă să mascheze adevărul și cer înlocuirea ei. Asta în timp ce alții se declară dezgustați de „nivelul la care s-a ajuns”.

Emily Burghelea a plâns în direct la TV, șocată de faptul că Viorel este violent cu Vulpița

Chiar dacă mai erau doar câteva secunde din emisiune, Emily Burghelea nu a mai răbdat și a spus tot adevărul, reproșându-i Mirelei Vaida că  s-a ferit să facă publice faptele lui Viorel, în complicitate cu producătorii. Totul, din dorința de a păstra audiențele.

ADVERTISEMENT

Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot…

Chiar nu pot, Mirela, pentru că știu cum e cu chestia. Îmi este foarte milă de ea, vreau să o iau la mine acasă, să stea la mine”, a spus Emily la finalul emisiunii, în timp ce Mirela Vaida făcea eforturi disperate să o liniștească.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida susține că asistenta sa a fost dată afară și amenință cu dezvăluiri bombă

Deși poate părea greu de crezut, cea mai șifonată din tot acest scandal nu a ieșit fosta asistentă de la Acces Direct, ci prezentatoarea Mirela Vaida. Înfuriată la culme de reacțiile negative care curg în valuri pe rețelele de socializare la adresa sa, vedeta a dezvăluit că decizia plecării blondinei a aparținut producătorilor și mai-marilor din postul trustului Intact.

Veți afla mâine adevăratul motiv pentru care Emily a fost dată afară!!”, le-a transmis Mirela Vaida celor care îi urmăresc activitatea în mediul online, în speranța că reacția ei va calma spiritele. Din păcate, nu a fost așa.

ADVERTISEMENT

Și pentru că Emily te-a demascat și te-a dat de gol că știai de abuzurile lui Viorel, a plătit cu postul ei! Dar tu rămåi acolo, cum altfel, la cât de corectă ești!! Tu trebuia să fii prima dată afară!”, i-a scris o internaută imediat după acest comentariu.

De ce??? Că s-a băgat unde nu îi fierbe oala, nu? Ați saturat cu Vulpita și Viorel. Vă bateți joc de ei și țăranul ăla incult își bate joc de veronica și o agresează și voi de dragul emisiunii vă faceți că plouă.

Rușine să va fie! Adevăratul motiv, cică! O faci și mincinoasă acum pe biata fată care a spus adevărul. Mirela trebuia dată afară, nu Emily! Se vede că e totul regizat joacă teatru!Are pile bune!Emisiunea e o porcărie!Terminați odată e cazul!”, a reacționat un alt prieten din mediul virtual, cerând înlăturarea prezentatoarei TV.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care...
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Crima de la Brăila, pas cu pas. Ce a făcut suspectul după ce...
Crima de la Brăila, pas cu pas. Ce a făcut suspectul după ce a ucis-o pe dentistă. Procurorii iau în calcul un omor plătit
Cum poate arăta Cristi Borcea la 54 de ani! Imaginile din vacanţă cu...
Cum poate arăta Cristi Borcea la 54 de ani! Imaginile din vacanţă cu milionarul român sunt uluitoare
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de...
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de ani! Foto
LUMEA intră în RĂZBOI! RUSIA a ANUNȚAT după GESTUL NATO
LUMEA intră în RĂZBOI! RUSIA a ANUNȚAT după GESTUL NATO
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Alegeri în Statele Unite, Joe Biden renunță la cursa prezidențială
Alegeri în Statele Unite, Joe Biden renunță la cursa prezidențială
Mihai Bendeac, furtună pe internet după parodierea lui Versace: „Dacă vă dau coliva...
Mihai Bendeac, furtună pe internet după parodierea lui Versace: „Dacă vă dau coliva mea, v-o ia parastasul razna, prăduitorilor”
După scandalul din plenul Parlamentului European, Diana Șoșoacă a fost criticată de o...
După scandalul din plenul Parlamentului European, Diana Șoșoacă a fost criticată de o mănăstire din Neamț
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate...
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate a rupt tăcerea: „Fiicei mele i s-a spus din start că trebuie să..”