News

Momentul în care explodează o rulotă fast-food din Botiza, surprins de camerele de supraveghere. Cinci persoane, rănite. Video

O rulotă tip fast-food a explodat în Maramureș, momentul fiind surprins de camerele de supraveghere: 5 persoane au fost rănite.
24.01.2023 | 16:09
Momentul in care explodeaza o rulota fastfood din Botiza surprins de camerele de supraveghere Cinci persoane ranite Video
Rulotă explodată în Maramureș. Foto: Vasile Dale
ADVERTISEMENT

Explozia a fost urmată de un incendiu în centrul localității Botiza, din Maramureș. Au fost afectate cinci persoane de această explozie, printre care o fetiță de 3 ani care se afla în brațele tatălui său.

Rulotă de tip fast-food explodată în Maramureș

Fetița a ajuns în stare gravă la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din București, unde a fost intubată cu arsuri grave pe mâini, față și gambe, adică 15% din suprafața corpului, conform medicilor.

ADVERTISEMENT

Potrivit jurnalistului Vasile Dale, imaginile șocante au fost înregistrare de camerele de supraveghere, după care au ajuns pe internet. E vorba de trei videoclipuri diferite, în care se vede momentul și urmările exploziei.

De asemenea, Vasile Dale a publicat și un colaj de filmări cu efectele acestei explozii precum și poze cu familia, afectată grav de această tragedie.

ADVERTISEMENT

Potrivit anchetatorilor explozia a fost cauzată de o butelie cu gaz. ”Explozia s-a produs în localitatea Botiza și a fost urmată de un incendiu. Toate cele cinci victime au suferit arsuri.

La fața locului au intervenit trei echipaje SMURD, unul de la SAJ și un echipaj de stingere. Din primele informații, explozia a fost cauzată de o butelie”, au transmis cei de la SMURD Maramureș.

ADVERTISEMENT

Potrivit martorilor, cele cinci victime așteptau în fața rulotei pentru a-și primi comanda. Proprietarii rulotei erau un soț și o soție care munceau din greu pentru a-și întreține familia. Suflul deflagrației a distrus complet un autoturism parcat în apropiere, în timp ce explozia puternică a fost urmată de un incendiu care a nimic totul în cale.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum oamenii fug îngroziți, în încercarea disperată de a se salva.

ADVERTISEMENT

Polițiștii vor stabili cu exactitate dacă cei ce lucrau în rulotă au respectat toate regulile de siguranță în momentul în care a explodat butelia de gaz, sau care a fost de fapt motivul tragediei.

ADVERTISEMENT