Life

Momentul în care Faimoșii și Războinicii au lăsat rivalitatea deoparte la Survivor România. Lacrimi pentru victimele din Turcia și Siria

Clipa în care Faimoșii și Războinicii au uitat de competiția Survivor România 2023. Și-au unit rugăciunile pentru victimele din Turcia și Siria.
09.02.2023 | 00:20
Momentul in care Faimosii si Razboinicii au lasat rivalitatea deoparte la Survivor Romania Lacrimi pentru victimele din Turcia si Siria
Clipa în care Faimoșii și Războinicii au uitat de competiția Survivor România 2023. Și-au unit rugăciunile pentru victimele din Turcia și Siria. Sursa foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Momentul în care concurenții din Republica Dominicană au lăsat rivalitatea deoparte. Lacrimi în Consiliul de Eliminare al reality show-ului moderat de Daniel Pavel, pentru victimele cutremurului din Turcia și Siria.

Clipa în care Faimoșii și Războinicii au uitat de competiția Survivor România 2023. Și-au unit rugăciunile pentru victimele din Turcia și Siria

Faimoșii și Războinicii au uitat de competiția Survivor România 2023 în clipa în care moderatorul i-a informat despre tragedia care s-a abătut asupra a două țări importante: Turcia și Siria, care au fost lovite de un seism puternic pe 6 februarie 2023.

ADVERTISEMENT

Concurenții nu au aflat prea multe informații despre cutremurul care a dus la pierderea a mii de oameni și rănirea a peste 25.000, dar a subliniat că este vorba de un eveniment neplăcut pentru locuitorii care se luptă pentru supraviețuire.

„Survivor România 2023, din păcate, chiar dacă noi aici luptăm într-un joc, în cealaltă parte a lumii, locuitorii din Siria și Turcia luptă cu natura dezlănțuită. În aceste momente de mare tensiune suntem cu toții alături de aceste popoare greu încercate.

ADVERTISEMENT

Sperăm cu toții că vor fi salvate cât mai multe vieți de sub clădirile distruse. Îmi doresc să ne unim în rugăciune, noi cei de aici, împreună cu națiunea Survivor România de acasă, și să le transmitem toate gândurile bune”, a declarat Daniel Pavel, notează protv.ro.

Toți participanții și-au unit rugăciunile pentru victimele cutremurului de 7,8 grade pe scara Richer. S-au vărsat lacrimi, concurenții fiind distrași cu totul de la reality show-ul care se desfășoară de ceva vreme și gândurile lor s-au îndreptat spre tragedie.

ADVERTISEMENT

Familiile și persoanele dragi nu au fost uitate de Faimoși și Războinici, emoțiile atingând cote maxime. Majoritatea celor nominalizați pentru eliminarea de la Survivor România 2023 au simțit și mai apăsat Consiliul.

Cutremurul din Turcia și Siria, cel mai devastator din ultimii 100 de ani

Cutremurul din Turcia și Siria este cel mai devastator din ultimii 100 de ani. Cel mai recent bilanț al victimelor arată peste 12.000 de morți pe teritoriul celor două țări. Lupta pentru supraviețuire continuă, chiar dacă operațiunile sunt unele dificile.

ADVERTISEMENT

Tot mai multe țări au trimis ajutoare pentru a ajuta miile de oameni. Un colectiv de 15 organizații caritabile din Marea Britanie, printre care se numără Oxfam, Save the Children UK și Crucea Roșie britanică, strâng fonduri ca răspuns la criza majoră din străinătate.

Mai mult, Guvernul britanic a anunțat că va oferi o sumă egală cu primele 2 milioane de lire sterline (2,4 milioane de dolari) din donațiile publicului. În altă ordine de idei, mai multe persoane din Turcia au fost arestate pentru „postările provocatoare” din mediul online.

ADVERTISEMENT