Fotbal intern

Momentul în care George Ţucudean a vrut să renunţe la fotbal. “Mă gândeam să merg la fabrica de mobilă sau la vie!”

21.12.2018 | 19:49
George Ţucudean şi Katsikas într-un meci Dinamo - CFR Cluj. Atacantul ardelenilor a vrut să renunţe la fotbal

George Ţucudean, unul dintre cei mai buni jucători din sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano, a avut un moment în care a vrut să renunţe la fotbal şi a explicat ce planuri are pentru atunci când o să îşi pună ghetele-n cui. După ce a jucat pentru ASA Târgu Mureş şi Pandurii, atacantul de la CFR Cluj a primit o şansă de la Gică Hagi la Viitorul.

George Ţucudean a explicat cum a ajuns să joace la FC Viitorul Constanţa şi susţine că experienţa în tricoul echipei pregătite de Gică Hagi l-a ajutat foarte mult. Mai mult, atacantul lui CFR Cluj a dezvăluit ce discuţie a avut cu patronul şi antrenorul fostei campioane a României.

George Ţucudean şi momentul în care a vrut să renunţe la fotbal

“Acum doi ani mă gândeam cu ce să mă ocup dacă mă las de fotbal, încotro să o apuc: să mă duc cu taică-miu la fabrica de mobilă sau la vie? Bine, o să ajung oricum acolo la un moment dat. Ajunsesem într-o situaţie rea, după ce făcusem cele mai proaste alegeri, ASA Târgu Mureş şi Pandurii. Mergeam din rău în mai rău. Citisem ştirea că Nimely, atacantul de la Viitorul, avea probleme medicale şi nu primea viza ca să mai joace. Şi m-am gândut: “Ce bine mi s-ar potrivi mie Viitorul!”. L-am sunat pe Mircea Sadu, impresarul meu: “Vorbiţi cu domnul Hagi? Că eu m-aş potrivi acolo, dacă vrea să mă ajute şi să îl ajut şi eu pe el”. Hagi a zis da. Ţin minte că la prima întrebare m-a întrebat doar dacă eram pregătit. I-am spus că da, mă antrenasem cu UTA în iarnă. Aşa am ajuns la Viitorul şi între timp m-am schimbat mult ca mentalitate, ca deprinderi. 

George Ţucudean în meciul România – Serbia

Sunt convins că toţi jucătorii se gândesc la un moment dat să renunţe, indiferent de vârstă. Şi nu numai în fotbal. Poate şi voiă v-a trecut prin cap să vă lăsaţi, să faceţi altceva. Poate într-un moment mai prost, în care vă simţeaţi rău”, a spus George Ţucudean pentru Gazeta Sporturilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri