Fotbal intern

Momentul în care Gigi Becali a renunţat la Denis Haruţ: “Eu am 1,85 şi joc fundaş central!” Exclusiv

10.01.2021 | 17:47
Momentul in care Gigi Becali a renuntat la Denis Harut Eu am 185 si joc fundas central Exclusiv
ADVERTISEMENT

Transferul lui Denis Haruţ de la FC Botoşani la FCSB a picat, la nici 24 de ore de când fundaşul ajunsese la baza de pregătire de la Berceni. FANATIK a aflat care a fost momentul în care Gigi Becali a renunţat la internaţionalul român de tineret.

Denis Haruţ a ajuns sâmbătă seară la Bucureşti ca să semneze cu FCSB, însă lucrurile au luat o cu totul altă turnură. Din informaţiile FANATIK, Gigi Becali a fost deranjat de modul cum fotbalistul de 21 de ani a vorbit în timpul negocierilor pentru contract.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Denis Haruţ a avut o cerinţă clară, care nu a fost pe placul lui Gigi Becali. Mai mult decât atât, patronului FCSB nu i-a convenit nici tonul folosit de fotbalistul de 21 de ani atunci când şi-a expus doleanţa.

Momentul în care Gigi Becali a renunţat la Denis Haruţ

Din informaţiile FANATIK, Denis Haruţ i-a transmis lui Gigi Becali că vrea să joace fundaş central, iar patronul FCSB nu a fost mulţumit de tupeul jucătorului şi de tonul arogant folosit de acesta.

ADVERTISEMENT

“Eu am 1,85, am fizic de fundaş central. Nu vreau să joc fundaş dreapta, vreau în centru”, i-ar fi spus Denis Haruţ lui Gigi Becali, acesta fiind momentul în care patronul echipei a renunţat la fotbalistul de 22 de ani.

Duminică, la mai puţin de 24 de ore de când Denis Haruţ a ajuns la baza din Berceni, Gigi Becali a anunţat că transferul a picat, conform gsp.ro“Da, e adevărat. Nu ne-am înțeles. Da, a plecat. Nu ne-am înțeles. Nu știu dacă vom mai transfera pe cineva în locul lui”, a spus patronul liderului din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Pe Gigi Becali l-a deranjat suma de transfer anunţată de Valeriu Iftime

Actele pentru transferul lui Denis Haruţ de la FC Botoşani la FCSB au fost semnate pentru suma de 650.000 de euro plus 20% dintr-o viitoare mutare, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Ulterior, Valeriu Iftime a susţinut că suma pentru transfer a fost de 700.000 de euro, ceea ce l-a nemulţumit pe Gigi Becali.

FANATIK a aflat că patronul FCSB a fost deranjat de faptul că Valeriu Iftime a minţit în presă în legătură cu suma de transfer a lui Denis Haruţ. Totul a culminat şi cu dialogul avut cu fotbalistul de 21 de ani.

ADVERTISEMENT

“A trebuit să cedez și eu, și domnul Becali, am ajuns la mijlocul sumei, deci 700.000 de euro, plus procent de 20 la sută”, a fost declaraţia lui Valeriu Iftime care l-a deranjat pe Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,95 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT