Sport

Momentul în care Mihai Stoica a răbufnit în direct la TV: „Ce mă tot iei cu Adi Popa? Nu a rămas în istoria clubului cu ceva!”

Mihai Stoica a răbufnit în direct la TV când a fost întrebat despre Adi Popa, fostul jucător al FCSB-ului, care a ajuns ulterior la CSA Steaua.
13.07.2022 | 22:25
Momentul in care Mihai Stoica a rabufnit in direct la TV Ce ma tot iei cu Adi Popa Nu a ramas in istoria clubului cu ceva
Momentul în care Mihai Stoica a răbufnit în direct la TV. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României consideră că Adi Popa nu a rămas cu nimic în istoria clubului și a avut o replică dură și la adresa lui Alex Chipciu, ajuns recent la U Cluj, transfer dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

Momentul în care Mihai Stoica a răbufnit în direct la TV

MM Stoica a răbufnit când a fost întrebat despre realizările lui Adi Popa la FCSB, managerul „roș-albaștrilor” fiind de părere că „motoretă” nu a avut niciodată un meci important pentru club și că nu a rămas cu nimic în istoria echipei:

ADVERTISEMENT

„Hai, mă, ce mă tot iei cu Popa, n-a avut niciun meci de referință la Steaua, nu am niciun resentiment față de el că s-a dus la CSA, dar nu a ieșit la rampă niciodată, a dat un gol din liberă pe sintetic cu Ekranas, în rest nu a făcut nimic în cupele europene.

Ce a făcut cu Ajax? A dat Latovlevici un gol superb, la fel și Chiricheș. Tatu a făcut un meci mare cu Ajax, dacă vrei să o luăm așa”.

ADVERTISEMENT

„Popa a fost o rezervă la noi, care intra bine uneori, cam atât despre el. Nu a fost el jucătorul care să rămână în istoria clubului cu ceva. Chipciu a fost un jucător important dacă vrei s-o luăm așa.

N-am nimic cu el săracul, Stanciu și Piovaccari au fost importanți dacă vrei să vorbesc despre jucători importanți. Popa n-a câștigat niciun meci important”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„L-aș face de râs pe Chipciu să spun de ce s-a rupt relația noastră!”

MM Stoica a continuat și a vorbit și despre Alex Chipciu, fotbalist la care a ținut, însă care în prezent nu îl mai interesează deloc, după o dezamăgire din trecut:

„N-am insinuat, eu am spus că e un gest ipocrit, pentru că te bucuri când marchezi mai mult împotriva fostei echipe decât normal. Nu mă interesează pe mine Chipciu, absolut deloc.

ADVERTISEMENT

E un jucător la care am ținut mult, îi mulțumesc pentru prestațiile pe care le-a avut, a fost o afacere bună pentru noi, eu l-am propus chiar dacă nu eram la club atunci”.

„Nu m-am certat cu el, dar nici nu vreau să mă pronunț. L-aș face de râs să spun unde s-a întrerupt relația noastră. A prezentat o situație care s-a dovedit a nu fi reală și acolo am întrerupt discuțiile cu el”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 5,40 este cota pentru „X” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT