News

Momentul în care o femeie găsește 10.000 de lei pe stradă, surprins de camere. Ce a făcut cu banii. Video

23.10.2020 | 11:21
Momentul în care o femeie găsește 10.000 de lei pe stradă, surprins de camere. Ce a făcut cu banii. Video
Momentul în care o femeie găsește 10.000 de lei pe stradă, surprins de camere. Ce a făcut cu banii. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Nu toate persoanele care găsesc lucruri pe stradă au bunăvoința de a le returna adevăraților deținători. Acest lucru l-a demonstrat o femeie din Pitești, cea care a găsit o sumă de 10.000 de lei și a ”uitat-o” în propriul buzunar.

Momentul inedit s-a petrecut într-o zonă comercială din orașul argeșean și a fost surprins de camerele de luat vederi instalate în zonă.

ADVERTISEMENT

Pe imagini se vede cum femeia, care pare fericită că a dat norocul peste ea, se apleacă, ia suma de bani și pleacă din zonă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

O femeie din Pitești, surprinsă de camere în momentul în care găsește 10.000 de lei pe stradă

În urmă cu patru zile, o piteşteancă, aflată la cumpărături la centrul comercial John din cartierul piteștean Găvana a pierdut suma de 10.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Din fericire, banii au ajuns într-un final la posesoarea lor de drept, însă au fost ceva emoții până la recuperare, dat fiind faptul că persoana care i-a găsit a refuzat inițial să-i returneze.

Pe filmările camerelor de luat vederi din zonă s-a putut vedea cum o altă femeie găsește banii pierduți, pe joc, se apleacă, îi ia şi pleacă liniștită, ca şi cum ar fi fost ceva ce-i aparține.

Femeia care a găsit banii, găsită de Poliție

Ulterior, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au continuat verificările privind însușirea unei sume de bani, pierdută de o persoană în zona centrului comercial John din Pitești, în ziua de 19 octombrie, iar în urma vizionării capturilor video care surprind momentul însușirii acesteia și a investigațiilor efectuate, au identificat persoana care i-a găsit.

ADVERTISEMENT

Femeia care a găsit banii are 53 de ani și este din Costești. Imediat, polițiștii au mers la ea acasă pentru a recupera banii. Femeia a returnat banii în integralitate şi a precizat că urma să meargă la Poliţie să declare că a găsit respectiva sumă de bani, scrie site-ul Universul.

Recomandări din partea polițiștilor pentru cei care găsesc obiecte sau bani pe stradă:

  • Dacă găsiți sume de bani sau obiecte, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție. Reamintim că din punct de vedere legal, însuşirea unui bun găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu îl restituie sau predă autorităților în termen de 10 zile, constituie infracțiune.
  • Atunci când vă deplasaţi în centre comerciale, acordaţi o atenţie sporită bunurilor dumneavoastră. Fiţi atenţi în privinţa locului unde parcați autovehiculul, modului de asigurare al acestuia și bunurilor lăsate în interior. Nu lăsați bunuri de valoare, genți sau portofele la vedere. Atenție la încărcarea și descărcarea cumpărăturilor.
  • Evitați să aveți asupra dumneavoastră sume mari de bani, în numerar, iar la achitarea produselor cumpărate, nu scoateți toată suma de bani, ci numai necesarul plății contravalorii acestora. Nu păstrați portofelul, actele personale sau telefoanele mobile în buzunarele exterioare fără fermoar, şi nu păstraţi cardurile bancare în același loc cu codul PIN al acestora
ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri