News

Momentul în care o persoană a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket din Timișoara, surprins pe camere. Bărbatul nu a fost identificat. Video

13.05.2020 | 15:51
Momentul in care o persoana a pierdut 30000 de euro intrun supermarket din Timisoara surprins pe camere Barbatul nu a fost identificat Video
ADVERTISEMENT

La sfârșitul săptămânii trecute o persoană a pierdut un plic cu 30.000 de euro într-un supermarket din Timișoara, iar momentul a fost surprins pe camerele de luat vederi.

Momentul în care o persoană a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket din Timișoara, surprins pe camere

Plicul cu cei 30.000 de euro i-a căzut din buzunar după ce omul, care nu a cumpărat nimic din supermarketul din Timișoara, pentru a nu sta la coadă, se strecoară printre barele care direcționeză clienții spre ieșire, pe lângă casele de marcat.

ADVERTISEMENT

Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum la câteva secunde după ce își pierde banii, un alt client dă cu căruciorul peste plicul în care se aflau cei 30.000 de euro.

Conform Opinia Timișoarei, o angajată ia plicul și aleargă după bărbatul păgubit, dar nu reușește să îl ajungă din urmă. Polițiștii spun că persoana este greu de identificat din cauza măștii de protecție de pe față.

ADVERTISEMENT

Doi bărbați au revendicat suma, dar nu s-au prezentat la Poliție

La scurt timp după ce informația legată de găsirea banilor a ajuns în spațiul public, la Inspectoratul de Poliție Timiș au sunat doi bărbați, unul din Caraș Severin și altul din Iași, ambii revendicând suma.

Când oamenii legii le-au cerut dovezi legate de bani, cei doi au dat din colț în colț și în cele din urmă au închis telefonul. Niciunul dintre cei doi nu a mai venit la Poliție să revendice suma.

ADVERTISEMENT

Agentul de pază Daniel Luca a înștiințat-o imediat pe șefa de magazin că a găsit un plic cu bani. Imediat a fost anunțată Poliția, care a ridicat plicul cu cele 150 de bancnote cu valorea de 200 de euro.

Gestul a fost apreciat de superiorii agentului de pază și au decis să-l recompenseze. Acesta a fost propus pentru angajatul lunii și va primi o diplomă și o sumă de bani pentru gestul făcut.

ADVERTISEMENT

Pe data de 10 februarie, o tânără de 19 ani din iași a găsit un portofel în care se aflau nu mai puțin de 19.000 de euro și, după ce a așteptat câteva zile în speranța că va veni cineva să-l revendice, a mers la Poliție și l-a predat.

ADVERTISEMENT