Momentul în care Ronaldo i-a lăsat pe maghiari cu mâna întinsă. Ce gest a făcut starul portughez

Eduard Dimiean   
în Champions League
24/11/2020, 22:56
Momentul în care Ronaldo i-a lăsat pe maghiari cu mâna întinsă. Ce gest a făcut starul portughez
Momentul în care Ronaldo i-a lăsat pe maghiari cu mâna întinsă. Ce gest a făcut starul portughez (HEPTA)

Fundașul maghiarilor de la Ferencvaros, Marcel Heister, a dezvăluit momentul în care Cristiano Ronaldo l-a lăsat cu mâna întinsă, atunci când i-a cerut să facă schimb de tricouri.

Juventus s-a impus cu 4-1 la Budapesta, acesta fiind unul dintre puținele meciuri ale campioanei Italiei în care Ronaldo nu a reușit să marcheze.

La finalul partidei, Heister a dorit să facă schimb de tricouri cu atacantul italienilor însă a fost refuzat de acesta.

Momentul în care Ronaldo i-a lăsat pe maghiari cu mâna întinsă. Gestul lui Ronaldo

Ronaldo l-a lăsat pe Heister cu mâna întinsă la finalul partidei, fundașul maghiarilor povestind cum a decurs faza: “Părea că e supărat și cam nervos. Mi-a făcut semn să dispar atunci când l-am rugat să facem schimb de tricouri. Poate pentru că nu a putut să dea gol împotriva noastră.

Sau poate era deranjat de faptul că l-am deposedat de minge atunci când a încercat să mă dribleze. Am și o poză cu intervenția mea, am postat-o pe rețelele sociale. A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea”

Ferencvaros face parte dintr-o grupă infernală în Champions League, din care mai fac parte echipe precum: Juventus Torino, Barcelona sau Dinamo Kiev.

Jucătorul lui Ferencvaros, șocat de atitudinea lui Leo Messi

Marcel Heister a avut ocazia să evolueze și împotriva lui Lionel Messi, în partida pierdută de maghiari cu 1-5 pe Camp Nou. Fundașul lui Ferencvaros s-a declarat șocat de atitudinea lui Leo Messi din timpul partidei: “Abia așteptam să joc pe Camp Nou și iată că mă aflam alături de jucători pe care îi știam de pe playstation.

L-am văzut pe Messi care-i dădea indicații lui Dembele, nu-mi venea să cred! La Messi nu m-am dus să-i cer tricoul, știam că toți îl vor oricum, el a făcut un semn că îl va da mai târziu și apoi a dispărut”.

Pentru Ferencvaros urmează partida din Champions League din deplasare cu Juventus, iar Cristiano Ronaldo este fovorit în marcarea a cel puțin unui gol în poarta maghiarilor.

Închide ×