Fotbal intern

Momentul în care s-au amestecat punguțele „magice” ale lui Thomas Neubert: „Au încurcat băuturile! Ne-am înmuiat”

04.05.2020 | 20:59
Momentul in care sau amestecat pungutele magice ale lui Thomas Neubert Au incurcat bauturile Neam inmuiat
ADVERTISEMENT

Alexandru Bourcceanu, fostul căpitan al FCSB-ului, a vorbit despre „punguțele magice” ale lui Thomas Neubert și a povestit un episod amuzant, în care acestea au fost încurcate, ceea ce era să-i coste pe „roș-albaștrii”.

Povestea amuzantă despre punguțele magice ale lui Thomas Neubert

„Punguțele” pe care Thomas Neubert le oferea jucătorilor FCSB, în prima perioadă în care Laurențiu Reghecampf era antrenor, au fost un subiect controversat și a iscat multe reacții negative din partea adversarilor.

ADVERTISEMENT

Alexandru Bourceanu a povestit o întâmplare amuzantă, când punguțele au fost încurcate: Apropo de punguțe. Erau băuturi folosite de multe echipe din România. Sunt lucruri pe care le beau sportivii la orice nivel, nu e nimic deosebit”.

„Chiar la un meci au încurcat băuturile și ni le-au dat pe cele de recuperare, care ne-au înmuiat. Am avut noroc că am câștigat meciul ăla. Eram ca o familie la FCSB, eram buni prieteni și acum am rămas la fel”, a mai spus Bourceanu la DigiSport Special.

ADVERTISEMENT

Alexandru Bourceanu vrea să devină antrenor

Alexandru Bourceanu a recunoscut că este gata să facă pasul către cariera de antrenor și speră să aibă la fel de mult succes, cum a avut pe vremea când purta banderola de căpitan a FCSB-ului:

„Îmi doresc să continui în fotbal și să fiu antrenor, dar ca jucător totul s-a terminat. Voi fi un antrenor bun, am lucrat cu unii dintre cei mai buni antrenori pe care îi are Romania în acest moment. Mi-ar fi placut să lucrez și cu Olaroiu, nu am avut șansa”.

ADVERTISEMENT

„Încerc să trec de la beletristică, la beletristica despre antrenori în fotbal. Am citit despre Guardiola și Klopp. Imi plac amândoi”, a mai spus Alexandru Bourceanu.

„L-am întâlnit pe Messi, dar nu l-am atacat niciodată. Chiar îmi era frica de el, cine a spus ca nu îi e frică de Messi, minte.

ADVERTISEMENT

Mi-am dorit și eu să iau tricoul lui. L-a luat Torje înainte, l-am luat pe al lui Mascherano și am fost la fel de mulțumit”, și-a adus aminte Alexandru Bourceanu.

ADVERTISEMENT