Fotbal intern

Momentul în care staff-ul Craiovei a luat „foc” la duelul cu Botoșani. Croitoru i-a provocat pe olteni. Video

11.05.2021 | 20:42
Momentul in care stafful Craiovei a luat foc la duelul cu Botosani Croitoru ia provocat pe olteni Video
ADVERTISEMENT

Partida dintre Craiova și Botoșani a fost plină de nervi și momente dure, Silvian Cristescu fiind oficialul oltenilor care a reacționat vehement, la o provocare a lui Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani.

Duelul a fost câștigat în cele din urmă de FC Botoșani, scor 3-2, însă disputa a continuat și după fluierul final, oltenii acuzându-i pe moldoveni de falsitate și de provocări pe toată durata confruntării.

ADVERTISEMENT

Acum, au apărut imagini, în care se vede clar că Marius Croitoru arată semne către oficialii Craiovei, prefăcându-se că se scarpină la ureche, exact cum au acuzat oltenii.

Momentul în care staff-ul Craiovei a luat „foc” în duelul cu Botoșani

Partida dintre Craiova și Botoșani a luat „foc” în momentul în care Marius Croitoru a arătat un semn către staff-ul oltenilor, moment în care Silvian Cristescu nu s-a putut abține și a reacționat dur către banca tehnică a moldovenilor, fiind cu greu calmat. În urma controversatului gest, Craiova a emis un comunicat, la care a postat și videoclipul cu gestul făcut de Marius Croitoru către staff-ul formației din Bănie.

ADVERTISEMENT

„Clubul Universitatea Craiova își cere scuze propriilor suporteri, dar și tuturor iubitorilor de fotbal din România, inclusiv admiratorilor FC Botoșani, pentru modul cum au escaladat tensiunile de la ultima întâlnire directă cu formația din Moldova.

Fără să încercăm să scuzăm în vreun fel ceea ce s-a întâmplat, ni se pare important să facem public contextul evenimentelor. În primul rând, domnul Marius Croitoru a manifestat un comportament total deplasat pe toată durata partidei de pe Oblemenco, în special în timpul primei reprize”.

ADVERTISEMENT

„Pe lângă injuriile adresate de domnia sa nu doar oficialilor și invitaților noștri, ci chiar jucătorilor Universității Craiova (a se vedea pe reluări cum îl înjură pe Cîmpanu pentru că îndrăznise să cadă în urma unui fault extrem de dur al lui Țigănașu), dl. Croitoru a culminat recurgând la un gest obscen repetat pentru secunde în șir și văzut de toată lumea prezentă pe stadion duminică”, au început oltenii comunicatul.

„Gestul antrenorului Botoșaniului era adresat delegației Universității!”

Comunicatul oltenilor continuă și precizează că gestul făcut de Marius Croitoru era adresat delegației Craiovei, lucru care se poate dovedi pe camerele de filmat:

ADVERTISEMENT

„Gestul antrenorului Botoșaniului, surprins de altfel și de camerele de luat vederi de pe stadion, era clar adresat delegației Universității. Nu știm de ce domnul Croitoru a preferat ulterior să mintă și să spună că nu a făcut acel gest, însă îndrăznim să spunem că asemenea lucruri (nici înjurăturile, nici obscenitățile, nici minciuna) nu au ce căuta nici măcar în societate în general, cu atât mai puțin într-o competiție sportivă.

În fine, tensiunea a fost exacerbată și de greșelile flagrante ale brigăzilor de arbitri din ultimele două întâlniri cu Botoșani. La cea de la Craiova, comportamentul suburban al domnului Croitoru venea după ce arbitrii nu văzuseră un ofsaid imens, la primul gol al oaspeților, și un fault în careu al lui Hankic la Cîmpanu, la scorul de 0-1”.

„Cu nici trei săptămâni înainte, la Botoșani, Universității îi fuseseră refuzate cel puțin trei penaltiuri clare (spun specialiștii) și alte două măcar discutabile (spunem noi), într-un joc în care gazdelor noastre li s-a tolerat și un comportament general extrem de agresiv, care a pus de multe ori în pericol integritatea corporală a fotbaliștilor noștri”, au încheiat oltenii comunicatul postat și pe conturile de socializare ale clubului.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul Tg. Jiu – Universitatea Craiova: 1,82 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT