News

Momentul în care un polițist este lovit în mod intenționat de o femeie pe o stradă din Buzău: „ A încercat să-l omoare!

20.08.2020 | 08:53
Momentul in care un politist este lovit in mod intentionat de o femeie pe o strada din Buzau  A incercat sal omoare
ADVERTISEMENT

O șoferiță din Buzău căreia i se făcuse semn să oprească mașina a lovit în plin un polițist aflat pe o motocicleta, care o urmărea în trafic.

În urma impactului, agentul de poliție a fost aruncat pe asfalt, iar autovehiculul pe care îl conducea a explodat și s-a făcut bucăți.

ADVERTISEMENT

Imaginile au fost surprinse de camerele de luat vederi și postate pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

Polițist, la un pas de moarte după ce a fost lovit în acțiune

Deși fusese sfătuită prin semnalele polițistului să tragă pe dreapta, femeia care se afla la volanul unui autoturism nu a băgat în seamă semnalele, ba chiar și-a continuat drumul.

ADVERTISEMENT

Omul legii s-a apropiat de mașină și i-a sugerat șoferiței din Buzău să oprească, însă aceasta în loc să acționeze conform legii a hotărât să lovească motocicleta condusă de polițist.

După ce a lovit intenționat agentul, motocicleta a explodat, fiind făcută bucăți, iar polițistul a ajuns în stradă. Din fericire, omul legii purta cască și echipament și nu a pățit nimic. Femeia a fost nevoită să oprească și i s-a făcut dosar penal.

ADVERTISEMENT

„ A încercat să-l omoare pe polițistul care o urmărea! Tupeu fără margini al unei femei de 32 ani care se afla la volanul unui autoturism pe care îl conducea pe străzile din Buzău. După ce un polițist rutier pe motocicletă a efectuat semnalul regulamentar de oprire, femeia a încercat să scape lovindu-i motocicleta care a fost proiectată într-un taxi care circula de pe sensul opus. Se poate observa cum femeia pierde pentru scurt timp controlul volanului dar redresează autorurismul și se deplasează în viteză crezând ca a scăpat după ce vede motocicleta în flăcări.

Adrian nu se pierde cu firea, îndepărtează curioșii din jurul focului și își anunță colegii despre caracteristicile autoturismului. La scurt timp după mobilizarea echipajelor din teren, femeia este identificată într-o benzinărie, unde probabil se ascundea. Aceasta a fost reținută și este acuzată în acest moment de săvârșirea infracțiunii de “tentativă de omor” și “părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.

ADVERTISEMENT

Îi transmitem sincere felicitări colegului nostru, agent principal de poliție Adrian Popa, pentru modul de intervenție și perseverența de care a dat dovadă și ne bucurăm nespus pentru faptul că nu a suferit vătămări grave. ”, scrie în dreptul postării video de pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

 

ADVERTISEMENT