Fotbal intern

Momentul serii în Cupa României! Portarul lui FC Botoşani a avut “copiuţă” şi a eliminat-o pe CFR Cluj la penalty-uri. Foto

26.09.2019 | 00:19
Momentul serii in Cupa Romaniei Portarul lui FC Botosani a avut copiuta si a eliminato pe CFR Cluj la penaltyuri Foto

Pentru a doua oară în ultimele două sezoane, FC Botoșani reușește să elimine pe CFR Cluj din șaisprezecimile de finală ale Cupei României. De fiecare dată, echipa din Moldova a reușit să câștige în urma loviturilor de departajare.

Imaginea serii în Cupa României! Portarul lui FC Botoşani a avut “copiuţă” şi a eliminat-o pe CFR Cluj la penalty-uri

Ajuns la penalty-uri, meciul de pe stadionul Municipal din Botoșani a oferit imaginea serii în Cupa României. Portarul gazdelor s-a folosit de o ”copiuță” pentru a reuși să contracareze executanții echipei adverse. Înainte de Sebastian Mailat să execute și să rateze lovitura de la 11 metri pentru clujeni, portarul austriac al gazdelor, Hidajet Hankic, a fost surprins cu o hârtie la jambieră, probabil planul de executare al oaspeților.

Alături de Mailat, de la CFR Cluj a mai ratat și Luis Aurelio. Dincolo, botoșănenii au ratat un singur penalty, prin Câmpanu, calificându-se mai departe cu scorul general de 2-2 (4-2 după loviturile de departajare). Meciul dintre FC Botoșani și CFR Cluj a avut o desfășurare extrem de spectaculoasă. Gazdele au deschis scorul prin Askovski în minutul 37. Apoi, clujenii au trecut în avantaj prin Golofca și Burcă. Rodriguez avea să trimită meciul în prelungiri cu un gol egalizator în minutul 81.

FC Botoșani, calificată pe teren, eliminată la ”masa verde”?
FC Botoșani, calificată pe teren, eliminată la ”masa verde”?. Sursa foto: sportpictures.eu

FC Botoșani, calificată pe teren, eliminată la ”masa verde”?

După meci, gazdele au aflat că ar putea fi eliminate la ”masa verde” din Cupă, deși pe teren s-au calificat. Echipa lui Marius Croitoru ar putea pierde la masa verde partida cu CFR Clu. Se pare că FC Botoșani ar fi încălcat o regulă FRF care obligă clubul să aibă 6 jucători crescuți la nivel național, însă moldovenii ar fi avut doar 5 cu CFR Cluj.