Sport

Momentul serii pentru o voce NBA! A început să plângă la începutul meciului. „Pur și simplu nu am chef să comentez azi”

27.01.2020 | 12:03
Momentul serii pentru o voce NBA A inceput sa planga la inceputul meciului Pur si simplu nu am chef sa comentez azi
ADVERTISEMENT

Momentul serii a fost oferit de o voce NBA! Comentatorul Mike Breen, unul dintre cei care transmiteau în direct din Madison Square Garden, partida New York Knicks – Brooklyn Nets a început să plângă la puține momente de la debutul întâlnirii.

Momentul serii pentru o voce NBA!

Jurnalistul a recunoscut că într-o asemenea zi, în care baschetul a pierdut un jucător care a scris istorie de-a lungul timpului, pur și simplu nu are chef să comenteze meciul. Breen a dus totul mai departe și a spus că știe o mulțime de jucători care simt la fel.

ADVERTISEMENT

A zis acest lucru printre lacrimi, emoțiile sale fiind transmise în casele tuturor celor care urmăreau partida din sezonul regulat al campionatului nord american de baschet.

Mike Breen Speaks on Kobe

"Just don't feel like broadcasting. I know a lot of the players don't feel like playing. It's just a sad, sad day."Mike Breen speaking emotionally about Kobe's death at the start of the Nets-Knicks game.

Gepostet von Bleacher Report am Sonntag, 26. Januar 2020

A început să plângă la începutul meciului

Vă reamintim că fostul baschetbalist Kobe Bryant a încetat din viaţă la vârsta de 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit în Calabasas, Los Angeles. Anunțul a lăsat lumea baschetului fără cuvinte.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei din Statele Unite ale Americii, în elicopterul privat al lui Bryant se aflau mai multe persoane. Niciuna nu a reușit să supraviețuiască, fiind confirmate în cele din urmă nu mai puţin de 9 decese.

Specificăm că Bryant, care s-a retras din activitatea sportivă în aprilie 2016, după 20 de ani petrecuţi la LA Lakers, era căsătorit şi avea patru fiice, ultima născută în iunie 2019.

ADVERTISEMENT

Kobe Bryant a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, trei cu numărul 8 purtat pe tricou şi două cu 24.

A fost desemnat cel mai bun jucător din ligă în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

ADVERTISEMENT

În elicopter, alături de Kobe Bryant se afla și fiica acestuia.