Life

Mona de la Puterea Dragostei, adevărul despre despărțirea de Cristian Jitaru. Nu și-a putut stăpâni lacrimile

Mona a dezvăluit de ce a decis să se despartă de Cristian Jitaru. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu și-a putut stăpâni lacrimile.
25.10.2021 | 19:48
Mona de la Puterea Dragostei adevarul despre despartirea de Cristian Jitaru Nu sia putut stapani lacrimile
Mona de la Puterea Dragostei, adevărul despre despărțirea de Cristian Jitaru. Nu și-a putut stăpâni lacrimile
ADVERTISEMENT

Mona a acceptat să vorbească despre motivele care au dus la separarea sa de Cristian Jitaru. Tânăra mămică susține că nu există cale de împăcare cu bărbatul cu care a avut o relație aproape zece luni.

Fanii emisiunii au fost destul de șocați când au aflat de despărțirea celor doi.

În urmă cu câteva zile, Jitaru a vorbit și el despre separarea de Mona și a făcut mai multe afirmații neașteptate.

ADVERTISEMENT

Mona de la Puterea Dragostei, adevărul despre despărțirea de Cristian Jitaru

Mona susține că există mai multe motive pentru care a decis să se despartă după zece luni de Cristian Jitaru. Aceasta a dezvăluit că au fost o mulțime de lucruri care au deranjat-o. A așteptat ca bărbatul să se schimbe, dar în final a renunțat. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei susține că fostul ei iubit nu era punctual. Era dezordonat și delăsător.

“Eu nu am cum sa devin iresponsabila ca el, nu știu ce s-ar fi întâmplat daca și eu aș fi devenit ca el, probabil ar fi fost un haos total. Se întâmplă o data, e ok, dai un telefon, dar nu pot să stau mereu să te aștept.

ADVERTISEMENT

Sunt lucruri mărunte, doar că adunate, dacă tu nu poți să treci peste anumite chestii, nu poți. Era foarte dezordonat. Era delăsător, trebuia să-i spui de multe ori să facă anumite chestii. (…) La o căruță trebuie să tragă doi cai”, a spus Mona în emisiunea Totul despre Puterea Dragostei.

Mona a mai spus că iubitul său nu a fost niciodată interesat să aibă o relație de prietenie cu băiețel său, Mihăiță.

ADVERTISEMENT

“Niciodată nu au venit lucruri de la el către băiat. Este un lucru pe care nu i l-am spus niciodată, pentru că am vrut să vină de la el, dar n-a venit. (…) Îți place vaca, iei și vițelul”, a mai spus fosta concurentă.

Ce spunea Jitaru despre fosta sa iubită

În urmă cu câteva zile, Jitaru a vorbit și el despre relația cu fosta sa iubită. Acesta a făcut mai multe afirmații care i-au șocat pe fani.

ADVERTISEMENT

Potrivit bărbatului, Mona ar fi acceptat ușor avansurile unor alți bărbați. Aceasta a făcut mai multe gesturi care l-au surprins. Tânăra i-a dat unui alt bărbat numărul ei de telefon chiar de față cu Jitaru. S-a întâmplat la filmările unui videoclip.

Când i-a cerut explicații, Mona i-a spus scurt că dacă nu îl dădea s-ar fi simțit prost în fața altor persoane care erau prezente. După acea discuție, Mona a decis să pună capăt relației.

ADVERTISEMENT