Life

Mona de la Puterea Dragostei este însărcinată? Fosta concurentă s-a împăcat cu Cristian Jitaru

Mona de la Puterea Dragostei a ajuns în atenția fanilor după ce a postat în mediul online o imagine din perioada în care era însărcinată.
29.08.2021 | 11:35
Mona de la Puterea Dragostei este insarcinata Fosta concurenta sa impacat cu Cristian Jitaru
Mona de la Puterea Dragostei este însărcinată? Fosta concurentă s-a împăcat cu Cristian Jitaru. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Kanal D are un băiat dintr-o relație anterioară, care în momentul de față este crescut de părinții acesteia.

Bruneta a mărturisit că a mai dat o șansă poveștii de dragoste cu Cristian Jitaru, dovadă că internauții se întreabă dacă este pregătită să devină mamă din nou.

ADVERTISEMENT

Așadar, Mona de la Puterea Dragostei a lămurit misterul legat de o posibilă sarcină, precizând că în momentul de față nu este pregătită pentru o altă sarcină.

Mona de la Puterea Dragostei, mamă a doua oară? Ce spune despre relația cu Cristian Jitaru

„Aceasta este una dintre multele întrebări dacă sunt însărcinată. Nu sunt însărcinată”, este răspunsul oferit de Mona de la Puterea Dragostei pe Instagram, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Frumoasa concurentă s-a împăcat cu Cristian Jitaru, tânărul pe care l-a cunoscut în cadrul emisiunii matrimoniale de la Kanal D, povestea lor de dragoste durând de câteva luni.

Din păcate, relația sentimentală dintre ei a suferit și câteva mici neînțelegeri și chiar s-au despărțit la un moment dat din cauza unei prietene apropiate de-a Monei.

ADVERTISEMENT

Mona și Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei s-au despărțit o vreme. Care a fost motivul

„Am încercat să vorbesc cu ei. Mi-au zis că nu se întâmplă nimic. Sunt doar niște poze. Păi, tu dormeai și nu am vrut să te deranjăm.

Tot nu explică faptul că se țin de mână, ceea ce spun ei nu are nicio relevanță. Ceva nu se leagă. Dacă ar fi fost să fie ceva între ei nu s-ar fi chinuit să îmi dea explicații.

ADVERTISEMENT

Se pare că s-a schimbat totul, deși nu mă gândeam. Voiam să punem cununia civilă, să ne mutăm împreună. Încă nu am avut o cerere, nu am apucat să avem o cerere oficială, vorbeam despre asta.

El îmi spune același lucru. Stăm în aceeași cameră pentru că nu aveam altă opțiune. Pot să spun un singur lucru…

Nu știu pe cine să cred, pozele sau varianta lor. Nu ar fi putut să îmi facă treaba asta(  n.r. prietena mea)… Nu pot să cred ce mi se întâmplă”, spunea Mona de la Puterea Dragostei în urmă cu puțină vreme.

ADVERTISEMENT