Life

Mona de la Puterea dragostei, în lacrimi! Ce s-a întâmplat cu concurenta: „Îi arăt eu”

14.08.2020 | 22:25
Mona de la Puterea dragostei in lacrimi Ce sa intamplat cu concurenta Ii arat eu
ADVERTISEMENT

Mona de la Puterea dragostei va izbucni în lacrimi în ediția care va fi difuzată pe 15 august la Kanal D. Concurenta care a avut o aventură cu tatăl lui Nicos, Giovanni, plânge în videoclipul de promovare a emisiunii ce va fi difuzată mâine.

Mona de la Puterea dragostei, în lacrimi din cauza lui Nicos

Motivul pentru care Mona a început să plângă este pentru că George a insinuat că bruneta ar umbla cam mult după Akebono, lucru cu care nu e de acord.

ADVERTISEMENT

„Nu mai vreau să mai stai pe lângă mine. În momentul în care stai pe lângă mine se interpretează. Și-am încheiat”, îi spune Mona tensionată lui Akebono.

„Vezi că în primul rând nu el vine pe lângă tine, tu te duci pe lângă el. Dacă nu știe cu cine e într-o relație, îi arăt eu”, spune apoi George, moment în care Mona începe să plângă.

ADVERTISEMENT

Cearta dintre Nicos și Alexandra continuă

Apoi, Akebono o întreabă pe Bianca dacă a observat că îi place de ea, iar aceasta îi spune același lucru pe care l-a observat și George, și anume că are ochi mai degrabă pentru Mona.

În ediția din 15 august va continua și tensiunea dintre Alexandra și Nicos, concurenți care se află la cuțite încă din primele zile ale sezonului actual.

ADVERTISEMENT

„Nici în momentul de față în momentul în care tu o atingi pe Mariana sau pe Mădălina, nu-mi vine bine”, îi spune Alexandra lui Nicos.

„E teatru ieftin”, exclamă vehement Nicolas. „Nu e teatru ieftin! Daca tu așa crezi, este problema ta!”, intervine Alexandra.

ADVERTISEMENT

„După toate certurile de săptămâna trecută eu am fost la spital azi că mie mi-a fost rău”, îi spune apoi Nicos Alexandrei susținând în acest fel că ea nu are niciun sentiment pentru el.

Dezamăgirile și răsturnările de situație continuă în cel mai urmărit reality-show din România, iar deznodământul este încă departe de a fi aflat.

 

ADVERTISEMENT