Life

Mona și Jitaru de la Puterea dragostei s-au supus testului iubirii. Ce a aflat tânăra după 3 luni de relație

28.03.2021 | 17:44
Mona si Jitaru de la Puterea dragostei sau supus testului iubirii Ce a aflat tanara dupa 3 luni de relatie
ADVERTISEMENT

Mona și Jitaru de la Puterea dragostei au împlinit trei luni de relație și au vorbit despre provocările cu care s-au confruntat de când sunt împreună.

Cei doi concurenți care s-au cunoscut datorită reality-show-ului matrimonial de la Kanal D au răspuns celor mai incomode întrebări despre relația lor și se pare că se înțeleg destul de bine, cu toate că au caractere destul de diferite.

ADVERTISEMENT

Mona și Jitaru au dat din casă până la cele mai intime detalii despre povestea lor de amor, cum se înțeleg în viața de zi cu zi, cine e mai gelos și ce îi ține aproape.

Mona și Jitaru de la Puterea dragostei, testul sincerității

„Când l-am cunoscut ca prieten, îmi spunea cu câte femei vorbea și unde se duce”, a declarat Mona motivând de ce crede Jitaru că ea este mai geloasă în acest cuplu.

ADVERTISEMENT

Totodată, tânăra a recunoscut că este mai supărăcioasă decât el, iar Jitaru trebuie să recurgă de fiecare dată la noi metode ca s-o împace atunci când îi greșește cu ceva.

„Noi, femeile, suntem veșnic nemulțumite și atunci trebuie mereu să găsim câte ceva”, a completat iubita lui Jitaru recunoscând că o enervează anumite gesturi pe care le face partenerul ei, fiind o fire mai vulcanică.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul seriei de întrebări și răspunsuri, cei doi au fost ca șoarecele și pisica. Amândoi se consideră extrem de orgolioși și cred că dansează cel mai bine, iar când au fost puși să spună cui îi fuge ochii după altcineva pe stradă mai mult au recunoscut că niciunul nu e sfânt atunci când vede o fată frumoasă, repectiv un băiat atrăgător.

Mona a aflat în emisiune că sforăie

Jitaru a dezvăluit spre finalul destăinuirilor că Mona sforăie foarte tare, iar fata a fost luată prin surprindere, declarând că nu știa asta despre ea.

ADVERTISEMENT

„Deci am aflat un lucru nou: sforăi. Când sunt obosită, nu tot timpul, nu?”, a spus Mona după ce Jitaru a fost nevoit să spună asta despre iubita lui în public, în cadrul emisiunii lui Alex Mihei de pe Youtube.

 

ADVERTISEMENT