Fotbal international

AS Monaco – PSG 0-4 în Ligue 1. Cavani a reușit un “hat-trick”. Neymar, gol din penalty. Video

11.11.2018 | 23:59
AS Monaco  PSG 04 in Ligue 1 Cavani a reusit un hattrick Neymar gol din penalty Video

Meciul AS Monaco – PSG a încheiat etapa cu numărul 13 din Ligue 1. Parizienii s-au impus cu scorul de 4-0 pe terenul monegascilor, a căror situație devine tot mai complicată de la meci la meci. Sunt pe locul 19 în Ligue 1, cu 7 puncte, la egalitate cu ultima clasată. De partea cealaltă, PSG e lider, cu 39 de puncte, la 13 puncte în fața locului 2, ocupat de Lille.


Fluier final! AS Monaco – PSG 0-4

Minutul 63. Neymar face 4-0 pentru PSG din penalty


Minutul 54. Cavani a reușit un hat-trick


Minutul 11. Neymar îl servește excelent pe Cavani, care reușește “dubla”


Minutul 4. Cavani deschide scorul din pasa lui Diaby


UPDATE. Au fost anunțate echipele de start.

AS Monaco (4-2-3-1): Benaglio – Sidibe, Badiashile Mukinay, Jamerson, Henrichs – Pele, Ait Bennasser – Grandsir, Diop, Chadli – Falcao

PSG (3-4-2-1): Areola – Kehrer, Silva, Kimpembe – Nkunku, Draxler, Rabiot, Diaby – Adli, Neymar – Cavani


În ierarhia Ligue 1PSG navighează solitar, după 12 etape reușind performanța de a nu fi cedat nici măcar un punct. Practic, agențiil de pariuri au și blocat opțiunea pe campioana Franței, pentru că este clar pentru toată lumea că în Hexagon parizienii sunt ca de pe altă planetă și practic mai mult se antrenează pentru partidele din Champions League, acolo unde lucrurile nu mai merg la fel de bine.

AS Monaco – PSG Live Stream ONLINE TV pe Digi Sport

Partida AS Monaco – PSG se joacă duminică, 11 noiembrie, de la ora 22:00 pe stadionul Louis II din Monte Carlo în etapa a 13-a din Ligue 1. Se anunță un meci bogat în goluri, care va putea fi vizionat în direct pe micile ecrane pe Digi Sport. O variantă la fel de bună este și să accesați FANATIK.RO pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

AS Monaco - PSG live în Ligue 1. Kylian Mbappe a devenit un star la AS Monaco, dar acum vine în calitate de dușman, cu PSG
AS Monaco – PSG live în Ligue 1. Kylian Mbappe a devenit un star la AS Monaco

Fostul mare internațional francez Thierry Henry este cel care s-a încumetat să preia gruparea monegască de la portughezul Leandro Jardim, omul care a scris istorie în Principat, reușind să câștige titlul cu un lot absolut fabulos, care acum s-a răspândit în toate direcțiile, la cluburi mari din Europa. Diamantul echipei, Kylian Mbappe se va întoarce în Principat în calitate de inamic, el jucând acum la PSG. Thierry Henry trăiește un adevărat coșmar, pentru că nu a izbutit încă nici o victorie de când a preluat Monaco, echipa e penultima în Ligue 1, cu numai 7 puncte, iar patronul clubului a fost arestat.