Fotbal international

Monchi, directorul sportiv al Sevillei, înainte de meciul cu CFR Cluj: ”Forța clujenilor este unitatea de grup” + ibericul, interesat de români: ”Urmărim mai mulți tineri”

27.12.2019 | 13:40
Monchi directorul sportiv al Sevillei inainte de meciul cu CFR Cluj Forta clujenilor este unitatea de grup  ibericul interesat de romani Urmarim mai multi tineri
ADVERTISEMENT

Monchi, unul dintre cei mai cunoscuți oameni din fotbalul spaniol, aflat în conducerea celor de la FC Sevilla pe postul de director sportiv, a acordat un interviu presei din România în care a vorbit despre viitoarea adversară din 16-imile Europa League, CFR Cluj.

Directorul sportiv al Sevillei, înainte de meciul cu CFR Cluj: ”Forța clujenilor este unitatea de grup”

Ramon Rodriguez Verdejo, cunoscut ca ”Monchi”, are numai cuvinte mari despre CFR Cluj, formație pe care FC Sevilla o va înfrunta în primăvara Europa League. Într-un interviu pentru mediafax, Monchi admite că Sevilla nu se consideră calificată încă în optimile Europa League, deși e mare favorită cu CFR.

ADVERTISEMENT
  • 285.000.000 de euro este cota de piață a celor de la FC Sevilla
  • 28.650.000 de euro este cota de piață a celor de la CFR Cluj (transfermarkt)

”Primul gând a fost că este o echipă puternică, știu că formațiile din România sunt competitive. Nu am crezut şi nu cred în niciun moment că deja suntem calificați. Sunt convins că Sevilla trebuie să dea 100% în ambele partide pentru a merge mai departe” declară directorul sportiv al celor de la FC Sevilla pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Întrebat despre punctele forte ale celor de la CFR Cluj, Monchi a enumerat câteva piese importante din angrenajul trupei lui Dan Petrescu și a punctat unitatea, ca fiind forța ardelenilor în joc. Antrenorul românilor este și el lăudat de Monchi, fiind considerat un om dedicat 100%

”CFR are o echipă puternică, cu jucători importanți, precum Djokovic, Omrani, Arlauskis, dar, din punctul meu de vedere forța lor este grupul. Sunt o echipă unită”

ADVERTISEMENT

”Dan Petrescu este un antrenor important, care are multă experienţă în fotbalul profesionist şi ştie cum să îşi facă echipa să se dedice 100% la fiecare meci”, a mai declarat Monchi.

Monchi: ”Urmărim mulți jucători români”

Oficialul Sevillei admite că echipa sa are în vizor mai mulți jucători tineri din fotbalul european, printre care și mulți jucători români. Niciunul nu este încă în planuri pentru transfer.

ADVERTISEMENT

”Urmărim jucători, printre care și mulți români, pentru că sunt mulți tineri talentați, dar, în clipa de față, nu ne-am gândit să transferăm pe nimeni”

Meciul CFR Cluj – Sevilla, din 16-imile Europa League, se va juca la finalul lunii februarie. Manșa tur a dublei este programată pe 20 februarie de la ora 19:55, la Cluj, în timp ce returul se va juca o săptămână mai târziu, la ora 22:00.

ADVERTISEMENT
Tags: