Monchi la Barcelona? Directorul sportiv al Romei a oferit răspunsul la revenirea sa în Spania

Razvan Nicolae   
în Champions League
19/09/2018, 20:40
Monchi la Barcelona? Directorul sportiv al Romei a oferit răspunsul la revenirea sa în Spania GALERIE FOTO
Monchi la Barcelona? Ce răspuna a dat oficialul lui AS Roma

Monchi, directorul de fotbal al celor de la AS Roma, se află pe lista lui FC Barcelona şi Manchester United. Formaţia din capitala Italiei va juca miercuri, de la ora 22:00, împotriva lui Real Madrid, iar oficialul s-a întors în Spania cu această ocazie.

Fiind întrebat dacă va pleca de la AS Roma, Monchi a anunţat că nu ia în calcul o mutare. “În acest moment nu iau în calcul revenirea în fotbalul din Spania. Sunt fericit la Roma. Este un proiect cu totul diferit şi a trebuit să mă redescopăr”, a declarat Monchi pentru presa din Spania.

Monchi nu ia în calcul o ofertă de la Barcelona

Monchi nu se gândeşte să plece de la AS Roma la Barcelona şi a anunţat că mai are contract cu formaţia din capitala Italiei. “Nu mă gândesc prea mult la viitor. Iau în considerare doar prezentul. Mai am câţiva ani contract cu AS Roma. Am îmbătrânit şi nu mai am nervii de altădată. Sufăr mult în timpul meciurilor, mai ales când lucrurile nu merg bine”, a mai precizat Monchi.

Barcelona și Manchester United îl vor pe Monchi, directorul de fotbal al Romei. Șefii de pe Old Trafford sunt disperați să aducă la club pe cineva care să rezolve tensiunile dintre Jose Mourinho și Ed Woodward, apărute în perioada de transferuri, când portughezul nu a dispus de banii doriți pentru achiziții. Jurnaliștii din Marea Britanie au anunţat că Manchester United va avea concurență serioasă din partea Barcelonei, care îl vrea pe Monchi pe “Camp Nou”.

În vârstă de 49 de ani, fostul portar al Sevillei se află în funcție la AS Roma din luna aprilie 2017. Monchi a pierdut încrederea oficialilor clubului din capitala Italiei, după o campanie de transferuri neinspirată. În interval de câteva luni, fanii Romei au fost martorii plecărilor starurilor Alisson Becker și Kevin Strootman. În locul lor au venit 11 fotbaliști la AS Roma, însă niciunul nu a reuşit să rupă gura târgului în startul sezonului.

Monchi la Barcelona? Ce răspuna a dat oficialul lui AS Roma
Monchi la Barcelona? Ce răspuna a dat oficialul lui AS Roma
Închide ×