Monchi, prima reacție după umilința din Fiorentina – Roma 7-1, în Cupa Italiei! „E cea mai groaznică noapte din viața mea”

Alexandru Năstase   
în Fotbal international
31/01/2019, 12:01
Monchi, prima reacție după umilința din Fiorentina – Roma 7-1, în Cupa Italiei! „E cea mai groaznică noapte din viața mea” GALERIE FOTO
AS Roma a fost umilită în Cupa Italiei, acolo Fiorentina a executat-o cu scorul de 7-1

A ieșit rău de tot pentru AS Roma în Cupa Italiei, acolo unde echipa din capitală a fost umilită de Fiorentina. 7-1 a arătat tabela de marcaj la finalul partidei, suficient pentru un adevărat cutremur în birourile romanilor. Monchi a oferit prima reacție după umilința suferită de Roma în Cupa Italiei și a ținut să-și ceară scuze suporterilor.

„Este foarte dificil să comentezi un asemenea rezultat, e, probabil, cea mai groaznică noapte din viața mea de când ocup funția de director sportiv. Este greu, este o zi în care trebuie doar să ne cerem scuze tuturor fanilor. Atât celor care au venit după noi la Florența, cât și celor care au rămas acasă. Le pot cere doar iertare. Îmi pare rău, îmi pare rău, îmi pare rău”, a declarat  Ramón Rodríguez Verdejo – Monchi, pentru site-ul oficial al echipei.

Monchi, prima reacție după umilința suferită de Roma în Cupa Italiei! Monchi
Ramon Rodriguez Verdejo – Monchi și-a cerut scuze fanilor după eșecul din Cupa Italiei

Monchi, prima reacție după umilința suferită de Roma în Cupa Italiei!

Lui Monchi i s-a alăturat și antrenorul Romei. Eusebio Di Francesco a precizat la finalul partidei că nu intenționează să demisioneze, dar le-a cerut și el scuze suporterilor pentru rezultatul înregistrat. „Pot cere doar iertare. Nu este ziua în care să facem evaluări, vreau doar să spun că îmi pare rău. Singura modalitate de a trece peste acest rezultate este să fim împreună. Nu cred că e ziua să ne apucăm să pedepsim. Am fost pedepsiți pe teren. Acum trebuie să lăsăm captele în pământ și să continuăm să ne antrenăm”, a spus și Di Francesco.

AS Roma a marcat un singur gol în meciul cu Fiorentina prin Kolarov, dar a scos mingea de 7 ori din propria poartă. Chiesa cu un hat trick, Simeone cu o dublă, Muriel și Benassi au fost cei care au marcat pentru Fiorentina. În semifinală, trupa lui Pioli va juca împotriva Milanului, în dublă manșă.

  • 5 este poziția pe care o ocupă AS Roma în clasamentul din Serie A

 

 

Închide ×