Fotbal international

Monchi, semnal de alarmă înainte de CFR Cluj – Sevilla: ”Nu au pierdut acasă decât cu Slavia Praga în Champions League”. VIDEO

20.02.2020 | 15:12
Monchi semnal de alarma inainte de CFR Cluj  Sevilla Nu au pierdut acasa decat cu Slavia Praga in Champions League VIDEO
ADVERTISEMENT

Directorul sportiv Monchi a tras un semnal de alarmă înainte de meciul CFR Cluj – Sevilla, din prima manșă a 16-imilor de finală ale Europa League.

Monchi, semnal de alarmă înainte de CFR Cluj – Sevilla: ”Trebuie să oferim cea mai bună versiune a noastră”

”În acest sezon, au pierdut acasă doar în Champions League cu Slavia Praga. A câștigat cu Rennes, Celtic și Lazio și este liderul campionatului intern. Este o echipă competitivă, care de multe ori joacă la limită”, a fost semnalul de alarmă tras de Monchi înainte de CFR Cluj – Sevilla.

ADVERTISEMENT

”Nu au un nume mare ca alte echipe aflate în competiție, dar parcursul din acest sezon ne face să fim atenți. Trebuie să oferim cea mai bună versiune a noastră”, a declarat directorul sportiv într-un interviu pentru canalul de Youtube al clubului FC Sevilla.

”Vremea este așa cum este, terenul nu se va schimba”

”În faza grupelor ai o marjă de eroare, nu foarte mare e adevărat, dar acum este o manșă eliminatorie și orice greșeală este plătită scump”, a mai spus oficialul grupării andaluze.

ADVERTISEMENT

Monchi a vorbit și despre starera gazonului de la Cluj: ”Trebuie să ne gândim la ce putem face. Vremea este așa cum este, terenul nu se va schimba și trebuie să fim la nivelul cerut de această competiție”.

”Un rezultat bun la Cluj ne-ar da o o infuzie de moral”

”Trecem printr-o perioadă nefastă și avem nevoie de o pârghie de a ieși din această zonă. Un rezultat bun la Cluj ne-ar da o o infuzie de moral de care echipa are mare nevoie”, a încheiat Monchi.

ADVERTISEMENT

Partida CFR Cluj – FC Sevila, din prima manșă a 16-imilor de finală ale Europa League, se va disputa joi, de la ora 19:55, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”. Întâlnirea va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

Varga visează să câștige Europa League

Andaluzii pornesc cu prima şansă în dubla contra campioanei României, iar FANATIK îţi prezintă o analiză a echipei antrenate de Julen Lopetegui. Sevilla joacă în sistemul 4-3-3, iar fundaşii de bandă au fost un real pericol la aproape fiecare meci.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu este conștient că echipa sa are șansa a doua în această confruntare, dar speră într-o altă minune, cum a fost și cea cu Unirea Urziceni de acum 11 ani. Chiar și așa, patronul său, Neluțu Varga, speră chiar la mai mult: trofeul la Cluj!

ADVERTISEMENT