Nicio categorie

Mondialul din Rusia sub ameninţarea ISIS: Omorâţi-i pe toţi!

Autori: Ionut Neamţu, Sorin Dumitrescu | 05.05.2018 | 13:57
Ameninţarea teroristă a unor atentate puse la cale de ISIS este una reală

Mai sunt doar 40 de zile până la primul fluier al turneului final şi Mondialul din Rusia stă sub semnul unei teribile ameninţări teroriste. ISIS vrea sânge, vrea moarte, iar un asemenea eveniment, unde va fi mare afluenţă de oameni este momentul perfect.

ISIS își continuă propaganda și amenință din nou cu atacuri sângeroase la Cupa Mondială din Rusia. Membrii grupării au ieșit din nou în evidență cu o nouă postare în care apare un poster cu sigla Cupei mondiale și un cuțit, făcând și un apel la susținătorii lor pentru a comite atentate, cu mesajul “Omorâți-i pe toți!”.

Mondialul din Rusia sub ameninţare: avertismentul de la Sankt Petersburg

Poziţia preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin faţă de situaţia din Siria, acesta fiind partizan al şefului statului sirian Bashar Al Assad, a dus deja la comiterea unui atentat la Sankt Petersburg în luna aprilie. O valiză a fost detonată şi a dus la moartea a 14 persoane.

Se pare că recentele ameninţări ar veni din partea unui grup aflat pe teritoriul Franţei, dar nu este de neglijat nici faptul că în ultimii doi ani peste 2000 de ruşi au plecat din ţară, pentru a se înrola în armata ISIS. Faptul că Mondialul este foarte posibil să devină teatrul unor atentate este demonstrat şi de precedentele postări, care îl au în centru pe Vladimir Putin sau pe Leo Messi. Mesajul pentru Putin este clar: “Rusia 2018. Putin, necredinciosule. Vei plăti prețul pentru uciderea musulmanilor”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!