ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Mondialul sub semnul terorii. ISIS continuă ameninţările

Autor: Sorin Dumitrescu | 14.06.2018 | 14:52
Mondialul sub semnul terorii. ISIS continuă să lanseze mesaje de ameninţare

Poate fi Rusia 2018 un Mondial sub semnul terorii? Judecând după constanţa mesajelor de ameninţare care continuă să vină din partea ISIS ar trebui să existe îngrijorare şi autorităţile din Rusia au decis să ia toate aceste lucruri în serios. Au instituit un sistem de securitate, de pază şi ordine în toate oraşele gazdă ale turneului final care să poată preveni sau opri la timp orice încercare de atac terorist.

Mondialul sub semnul terorii. Dorinţa este de a crea panică şi haos. În imagine un soldat pregătit să ucidă
Mondialul sub semnul terorii. Dorinţa este de a crea panică şi haos

ADVERTISEMENT

Însă ISIS vrea cu tot dinadinsul să semene în primul rând panică, să bage frica în cei veniţi pentru a se bucura de o sărbătoare a sportului rege. Şi continuă să creeze postere sau clipuri video care să întărească ideea iminenţei unor acţiuni teroriste de proporţii, care să se soldeze cu cât mai mulţi morţi şi răniţi.

Mondialul sub semnul terorii. “Ucideţi-i pe toţi!”

Ultimele postări pe reţele de socializare au darul de a speria. Stadionul din Soci este cuprins de flăcări, într-alt mesaj un cuţit este îndreptat spre logoul turneului, cu îndemnul în franceză “Ucideţi-i pe toţi!”. Al treilea prezintă un soldat înarmat până în dinţi iar mesajul este “Să înceapă teroarea”. În fine, al patrulea este o trimitere la atentatul cu bombă petrecut în timpul maratonului de la Boston, din 15 aprilie 2013.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!