Revista FANATIK

„Money” Mayweather a dat pumni de „money” fără număr pe maşini de lux! Admiră-le în revista FANATIK!

13.02.2019 | 19:03

Ai citit primul număr din 2019 al revistei FANATIK? Cea mai bună revistă de sport din România! 48 de pagini de exclusivități la numai 5 lei! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești! Află din revista FANATIK ce salarii dă în realitate Gigi Becali jucătorilor de la FCSB, ce scrie în teza de doctorat a antrenorului Mihai Teja, unde se poate muta Viitorul lui Gică Hagi și sub numele cărui mare brand!

Doi copii, două destine cu numitorul comun „fotbal”. Două speranțe cu mare potențial se destăinuie în revista FANATIK: „pariul” de 300 de milioane de euro al lui Gigi Becali și fiul unui mare fotbalist rapidist, cu o copilărie grea care îți va smulge cu siguranță lacrimi…

„Money” Mayweather a dat pumni de „money” fără număr pe maşini de lux! Admiră-le în revista FANATIK!

Floyd Mayweather Jr. a avut o carieră impresionantă în box. A început la profesionişti la 1996 şi şi-a încheiat cariera în 2015 cu un palmares impecabil, 49-0. Cu o avere de aproximativ 900 de milioane de dolari, Mayweather rămâne în lumina reflectoarelor prin stilul exuberant prin care îşi cheltuie banii şi de aici porecla reprezentativă de „Money” Mayweather.

„Money” Mayweather își permite să dea pe mașini de lux câteva milioane din cele peste 900 câștigate în 19 ani de box la cel mai înalt nivel. Vezi „garajul” în FANATIK! Nici el nu știe cât valorează exact!
„Money” Mayweather își permite să dea pe mașini de lux câteva milioane din cele peste 900 câștigate în 19 ani de box la cel mai înalt nivel. Vezi „garajul” în FANATIK!

Floyd Mayweather este recunoscut ca un adept al banilor cash. Nu îi plac cardurile sau alte mijloace de plată. Mai mereu se scaldă în „cărămizi” de bani, pe care nu are nicio problemă sau reținere să le arunce în aer ca să facă o baie de dolari cum fac alții dușul de dimineață… La fel se întâmplă şi când cumpără maşini. În ceea ce priveşte automobilele, sunt multe poveşti care îl implică pe Floyd… Află-le din revista FANATIK! Admiră garajul bine „garnisit” al celui mai bun boxer „pound for pound” (kilogram per kilogram) din lume în revista FANATIK!

Transfer de imagine la FCSB! Pe cine au adus Matei și Stoian! Dovezi foto în revista FANATIK!

Gigi Becali speră să fi dat lovitura pe piaţa transferurilor în momentul în care i-a convins pe Florentin Matei şi Adrian Stoian să semneze cu FCSB. Ceea ce nu ştia Gigi Becali este faptul că Florentin Matei şi Adrian Stoian nu vin singuri la FCSB. Pe cine au adus, vezi în revista FANATIK! Merită!

Sexy-transferuri la FCSB! Iubitele lui Matei și Stoian, „titulare” în „primul 11” al celor mai frumoase femei din fotbalul românesc! I-au ajutat decisiv în carierele de fotbaliști
Sexy-transferuri la FCSB! Și în revista FANATIK! Iubitele lui Matei și Stoian, „titulare” în „primul 11” al celor mai frumoase femei din fotbalul românesc! I-au ajutat decisiv în carierele de fotbaliști

Știi în câte finale europene au fost echipele românești în 1989, anul dispariței lui Nicolae Ceaușescu? Este o prăpastie uriașă între performanțele de atunci și jalea de acum! Cifre nemiloase care dovedesc dezastrul, în revista FANATIK!

Ai carte, ai parte! Învață de la Daniel Negreanu cum să faci bani adevărați din poker! Interviu cu cărțile pe masă în revista FANATIK!

Vrei să faci bani din cărți? Învață de la Daniel Negreanu, canadian cu părinți români, numărul 2 mondial ca bani câștigați din concursurile de poker! Interviu cu cărțile pe masă în revista FANATIK! Cum tot din revista FANATIK mai poți afla ce caută, de fapt, Ibrahima Tandia în România, unde își ridică George Copos un adevărat „orășel” și când a promis că revine la Rapid.

Daniel Negreanu a povestit în revista FANATIK cum se fac milioane de dolari dacă îți place cartea... de joc... careul... chinta...
Daniel Negreanu a povestit în revista FANATIK cum se fac milioane de dolari dacă îți place cartea…

Nu uita: a apărut revista FANATIK! Primul număr al revistei FANATIK în 2019, prima lovitură! 48 de pagini cu subiecte tari, pe cât de șocante pe atât de emoționante! 48 de pagini de exclusivități! 48 de pagini la numai 5 lei! Nu o rata că nici nu știi ce pierzi! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

  • 100 de maşini a cumpărat Floyd Mayweather de la acelaşi dealer. Și a plătit mereu… cash!
  • 900 de milioane de dolari a câștigat Floyd Mayweather în 19 ani de box (1996-2015)
  • 49-0 este palmaresul fantastic al lui Floyd Mayweather într-o carieră fabuloasă