Life

Monica Anghel a dezvăluit secretul siluetei sale. Cum se menține artista în formă maximă

12.12.2020 | 22:44
Monica Anghel a dezvaluit secretul siluetei sale Cum se mentine artista in forma maxima
Monica Anghel a dezvăluit secretul siluetei sale. Cum se menține artista în formă maximă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Monica Anghel a făcut schimbări radicale în ultimii trei ani, fiind într-o formă fizică de invidiat după ce a reușit să slăbească 30 de kilograme. Îndrăgita artistă a dezvăluit în urmă cu foarte puțin timp cum se menține în formă și la ce trucuri apelează. 

Concurenta de la „Te cunosc de undeva!” a mărturisit în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1 că este într-o continuă transformare, schimbându-și radical viața. Solista e mult mai atentă la ceea ce mănâncă, sportul fiind nelipsit din „rețeta succesului”.

ADVERTISEMENT

Vedeta este într-o formă fizică de invidiat și arată mult mai tânără decât în realitate, precizând că nu este genul de persoană care se înfometează. Monica Anghel consumă aproape toate alimentele, dar are grijă ca porțiile să fie în cantități reduse.

Monica Anghel, despre secretul siluetei sale. Ce face solista pentru a fi în formă

„Am grijă ce mănânc, cât mănânc, să am trei mese principale și trei gustări. Eu așa am reușit să slăbesc. Sunt momente când vrei sa bei un pahar de vin sau bere. Dacă bei o bere nu mai bei a doua zi, a treia zi, a cincea zi”, a dezvăluit Monica Anghel în emisiunea prezentată de Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a mers o perioadă foarte lungă la sală pentru a-și tonifia și sculpta corpul, în momentul de față fiind dezamăgită că nu mai face la fel de mult sport ca înainte. Cu toate acestea artista are un program bine stabilit, menționând că face 10.000 de pași zilnic, alături de fiul său.

Monica Anghel urmează câteva reguli bine stabilite, renunțând complet la dulciuri, pâine, paste și cartofi. Vedeta nu a recurs la operație de micșorare a stomacului, ci a ținut cont de sfaturile unui nutriționist, în momentul de față abătându-se destul de rar de la programul său.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, nu am mai făcut sport, să merg la sala, dar încerc să-mi fac programul în așa fel încât să-l târăsc și pe Aviv după mine și măcar să facem 10.000 pași pe zi. Am grijă ce mănânc, cu mici excepții, mici derapaje”, a completat concurenta de la Antena 1.

Monica Anghel se simte mai bine ca niciodată, având energia unei adolescente de 18 ani. Mai mult decât atât, blondina chiar a avut curaj să facă un pictorial incendiar după ce a slăbit spectaculos, transformările începând după o operație la coloană suferită acum 3 ani.

ADVERTISEMENT

Cântăreața s-a reinventat în ultimii ani, descoperind că iubește foarte mult echitația. În plus, solista plănuiește să-și ia permisul de motocicletă cu ataș, urmând să facă un traseu alături de fratele ei până în Santa Monica.

ADVERTISEMENT