Life

Monica Anghel a primit medicamente de la Gigi Becali, după infectarea cu COVID-19: “Sunt monitorizată de medic”. Exclusiv

Monica Anghel (50 ani) se luptă cu virusul SARS-CoV-2, sub stricta supraveghere a medicului de familie, iar FANATIK a aflat cine îi este alături în această perioadă deloc ușoară.
24.09.2021 | 18:12
Monica Anghel a primit medicamente de la Gigi Becali dupa infectarea cu COVID19 Sunt monitorizata de medic Exclusiv
Monica Anghel a primit medicamente de la Gigi Becali, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Sursă foto: Facebook/Hepta
ADVERTISEMENT

Considerată de specialiștii din domeniu cântăreața cu cea mai bună voce din România, Monica Anghel trece prin momente delicate, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Artista a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că este monitorizată medical și se află sub tratament.

Primele declarații ale Monicăi Anghel, diagnosticată cu COVID-19

Familia și prietenii se asigură că interpreta are tot ce-i trebuie în această perioadă, iar Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, i-a sărit în ajutor. Omul de afaceri i-a trimis medicamente, așa cum a făcut și în cazul altor personalități sau oameni din fotbal, la scurt timp după ce a aflat că artista se află în “gherele” temutului coronavirus.

ADVERTISEMENT

Contactată de FANATIK, Monica Anghel a dat dovadă de profesionalismul care o caracterizează și, deși se află sub tratament medicamentos și se luptă cu simptomele neplăcute specifice COVID-19, ne-a dezvăluit că nu se confruntă cu o formă complicată a bolii.

Cântăreața este convinsă că decizia de a se vaccina a fost una bună și a precizat că este prima dată când testul PCR efectuat a avut un rezultat pozitiv.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a trimis medicamente Monicăi Anghel

“Sunt bine, sunt monitorizată de medicul meu dr Camelia Brumă. Am primit azi dimineață de la domnul Viorel Păunescu niște medicamente pe care le avea domnul Gigi Becali, sunt familia și prietenii care vin și îmi lasă la ușă tot ce este nevoie.

Probabil că, dacă nu eram vaccinată, eram mai rău, așa că sunt bine. Vă mulțumesc frumos!”, ne-a spus Monica Anghel.  (Vezi și: Vedete diagnosticate cu COVID-19, în valul 4 al pandemiei. Ce simptome au avut și cum se simt acum)

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când Gigi Becali își oferă ajutorul în lupta cu COVID-19. De-a lungul timpul, latifundiarul din Pipera le-a trimis medicamente și altor personalități sau oameni din lumea sportului care s-au luptat cu virusul care a făcut milioane de victime.

Victor Pițurcă, Anamaria Prodan, Marius Șumudică sau Dumitru Dragomir sunt doar câțiva dintre cei pe care Becali i-a ajutat în lupta cu SARS-CoV-2.

ADVERTISEMENT

“M-a surprins Gigi Becali. Când a aflat că am COVID-19, mi-a trimis medicamente, mi-a trimis asistenta acasă. Nu mă așteptam, pentru că nu știa.

Nici nu avea de unde să știe, dar am înțeles după că i-ar fi spus Cristi Borcea, eu fiind în relații foarte bune cu Cristi. A făcut un gest frumos. Dacă ar fi pățit același lucru, și eu aș fi făcut la fel”, a declarat Victor Pițurcă, pentru AS.ro, la vremea respectivă.

Marius Șumudică: “Gigi Becali mi-a salvat familia”

“Îi mulțumesc lui Gigi Becali! E un om extraordinar. N-am mai vorbit de 9 luni cu el , dar ce face el… mie mi-a salvat familia! Tata are 74 de ani, are și alte probleme, comorbidități, e cardiac.

Iar soția și fetița mea erau singure acasă. S-a oferit să meargă la mine acasă să ducă medicamente. Mi-a zis să îmi văd de meci că, indiferent că tu ești rapidist și eu stelist, o să am grijă de familia ta.

S-a ocupat de tot, telefoane, vizite. M-a mișcat profund tot ce-a făcut pentru mine. M-a făcut să fiu liniștit la mii de kilometri distanță de cei dragi”, povestea și Marius Șumudică, la DigiSport, anul trecut.

ADVERTISEMENT