Life

Monica Anghel are COVID-19. Artista este vaccinată cu ambele doze: „Aveți grijă de voi”

Monica Anghel are COVID-19, deși este vaccinată cu ambele doze împotriva virusului SARS – CoV – 2.
23.09.2021 | 20:10
Monica Anghel are COVID19 Artista este vaccinata cu ambele doze Aveti grija de voi
ADVERTISEMENT

Monica Anghel are COVID-19. Artista a făcut anunțul pe rețelele de socializare, în urmă cu puțin timp. Vedeta este vaccinată cu ambele doze de vaccin împotriva coronavirusului.

Mai multe vedete din România s-au infectat cu virusul SARS – CoV – 2 în ultimele zile, printre care Theo Rose, Elena Merișoreanu sau Viorica de la Clejani.

ADVERTISEMENT

Monica Anghel are COVID-19. Artista este vaccinată cu ambele doze: „Aveți grijă de voi”

Monica Anghel are COVID-19. Cântăreața este doar una dintre vedetele care s-au îmbolnăvit în ultima vreme din cauza coronavirusului.

Artista a făcut anunțul pe paginile sale de Facebook și Instagram, în urmă cu câteva ore. Deși este imunizată cu ambele doze de vaccin, Monica Anghel nu a scăpat de virusul cu care România se confruntă de mai bine de un an și jumătate.

ADVERTISEMENT

Interpreta a anunțat, prin intermediul unei postări, că a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Aceasta a postat și o fotografie și i-a îndemnat pe fani să aibă grijă de ei.

În imagine, vedeta stă întinsă în pat și poartă pe cap un batic, fără filtre și fără niciun strop de machiaj. Internauții i-au lăsat sute de comentarii pe rețelele sociale și speră ca artista să se facă bine cât mai curând.

ADVERTISEMENT

„Sunt vaccinată cu ambele doze și cu toate acestea tot am făcut COVID …Aveți grijă de voi”, a scris aceasta pe pagina ei.

Monica Anghel a mai fost suspectă de coronavirus anul trecut, după ce mai multe vedete de la Te Cunosc de Undeva s-au îmbolnăvit, printre care Ozana Barabancea, Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu.

ADVERTISEMENT

Theo Rose, Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani s-au infectat cu coronavirus

Theo Rose s-a infectat și ea cu coronavirus, pentru a doua oară. Cântăreața a ținut să le transmită fanilor un mesaj, după ce aceștia și-au exprimat îngrijorarea cu privire la starea ei de sănătate.

Artista s-a infectat și în toamna anului trecut. Din fericire, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities nu are o formă gravă și speră să se recupereze cât mai curând.

Cântăreața a precizat că încă nu s-a vaccinat și nu știe ce decizie va lua în legătură cu acest lucru, dar a ținut să le spună internauților că este bine.

Viorica de la Clejani a făcut și ea COVID-19 și a fost externată recent de la Matei Balș. Soția lui Ioniță de la Clejani a fost internată mai bine de o săptămână. Nici ea nu a fost vaccinată cu vreunul dintre serurile puse la dispoziție.

Nici Elena Merișoreanu nu a scăpat de virusul SARS – CoV – 2. Interpreta de muzică populară este internată la Matei Balș, unde primește tratament, și speră să se vindece cât mai repede.

„Sunt bine, mulțumesc Lui Dumnezeu și medicilor de aici care sunt extraordinari. Tot personalul este extraordinar. Zic mersi că am găsit un loc liber și am ajuns aici. Mă tratam acasă de răceală și eu aveam COVID.

Fac perfuzii, îmi dau tratament și stau aici până mă fac bine. Momentan nu mi se fac alte investigații”, a declarat Elena Merișoreanu pentru FANATIK, în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT