Life

Monica Anghel, despre educația băiatului său, Aviv: ”Sunt cu picioarele pe pământ”

Monica Anghel, detalii despre creșterea fiului său, Aviv. Cum procedează actrița din serialul Strada speranței de la Kanal D.
01.01.2023 | 18:40
Monica Anghel despre educatia baiatului sau Aviv Sunt cu picioarele pe pamant
Monica Anghel, detalii despre creșterea fiului său, Aviv. Cum procedează actrița. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața este tare mândră de băiatul său, Aviv, căruia îi oferă o educație normală din toate punctele de vedere. Vedeta este o persoană cu picioarele pe pământ și când vine vorba de partea materială și cerințele acestuia.

Monica Anghel, detalii despre creșterea fiului său, Aviv. Cum procedează actrița

Monica Anghel nu este strictă în creșterea fiului său, dar știe cum să impună anumite limite. Nu-i oferă totul pe tavă și îi spune de fiecare dată că nu are bani pentru lucruri pe care Aviv și le dorește la vârsta de 12 ani.

ADVERTISEMENT

„Fac parte din categoria părinților care în permanență îi spune copilului: mamă nu avem bani pentru asta. E bine așa cum e. Nu sunt nici săracă, dar nu fac parte nici din categoria oamenilor bogați, cu foarte mulți bani, cu fițe, cu ifose.

Sunt om echilibrat, cu picioarele pe pământ. Asta cred că vine din faptul că eu de la vârsta de 14 ani mi-am câștigat singură banii.

ADVERTISEMENT

Mi-am dat seama cât de greu se fac banii și cât de greu trebuie să muncești ca să poți să câștigi niște bani și câți ani de studiu, de muncă asiduă trebuie să ai în spate ca să poți să primești niște bani, poate mai mulți decât alții. 

Deja a început să vină să-mi ia inele, lănțișoare, cercei, bine gablonțuri, ca să le facă cadou. Așa încep toate, dar e ok”, a mărturisit Monica Anghel pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT

Monica Anghel, cuvinte de laudă pentru unicul său fiu

Monica Anghel are numai cuvinte de laudă pentru unicul său fiu care la 12 ani se pregătește de preadolescență. Actrița din serialul Strada speranței are un băiat normal care deja vorbește și se întâlnește cu fetele la suc sau la film.

În altă ordine de idei, vedeta de la Kanal D recunoaște că micuțul este mai gelos decât partenerul de viață, mai ales de când a slăbit. Aceste lucruri sunt observate de artistă atunci când îmbracă o rochie cu un decolteu mai adânc.

ADVERTISEMENT

Totodată, Monica Anghel susține că nu are cum să fie geloasă pe viitoarele iubite ale lui Aviv, chiar dacă spune că nu este dispusă să le ofere acestora gențile, pantofii sau bijuteriile sale.

ADVERTISEMENT