Life

Monica Anghel împlinește 51 de ani. Cine e bărbatul cu care se iubește. Sunt căsătoriți de peste un deceniu

Monica Anghel își aniversează ziua de naștere în prima zi din luna iunie. Celebra cântăreață trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Marian Caraivan, cu care are un băiat.
01.06.2022 | 07:15
Monica Anghel implineste 51 de ani Cine e barbatul cu care se iubeste Sunt casatoriti de peste un deceniu
Monica Anghel a împlinit 51 de ani. Ce face acum artista. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artista, care a câștigat Festivalul Internațional Cerbul de aur în anul 1996, împlinește 51 de ani. Prezentatoarea de radio este recunoscută în domeniul muzical, dar și datorită vieții sale amoroase. Din anul 2010 este căsătorită și are un copil, pe nume Aviv.

Monica Anghel a împlinit 51 de ani. Ce face acum

Monica Anghel este cântăreață, actriță și om de radio. Are o carieră impresionantă în spate și o poveste de viață la fel de remarcabilă. Acum, la împlinirea a 51 de ani, vedeta este fericită, împlinită și mereu cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT

Renumita solistă își aniversează ziua de naștere pe 1 iunie, de Ziua Copilului. Cântăreața și-a schimbat complet stilul de viață în ultima perioadă, a slăbit enorm și vârsta nu o împiedică să învețe constant lucruri noi.

Înainte de pandemie artista obișnuia să facă acrobații pe cai la Circul Metropolitan București, și-a luat permisul pentru remorcă, iar acum este gata să facă școala pentru camion. Blondina vrea să le fie de ajutor prietenilor atunci când vor să transporte cai.

ADVERTISEMENT

Animalele se numără printre pasiunile Monicăi Anghel, la care nu va renunța niciodată. Mai mult decât atât, actrița din serialul Strada speranței nu simte vârsta pe care o are în buletin și se simte foarte bine. Este în formă maximă și mereu optimistă.

Cine este Marian Caraivan, soţul Monicăi Anghel

Celebra cântăreață de muzică ușoară nu știe momentan cum va petrece ziua de naștere, dar sigur va fi alături de partenerul de viață, Marian Caraivan. Cei doi formează un cuplu extrem de apreciat de fani și sunt căsătoriți din 2010.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a lucrat o perioadă destul de lungă ca inspector de securitate pe aeroport. Cântăreața are numai cuvinte de laudă pentru partenerul de viață, care este grijuliu și o susține în toate proiectele pe care le desfășoară.

Monica Anghel și Marian Caraivan s-au întâlnit prima oară la Academia de Poliţie, acolo unde actrița făcea un master în Comunicare. I-a plăcut foarte mult că bărbatul s-a purtat normal cu ea, deși este persoană publică.

ADVERTISEMENT
monica anghel, marian caraivan
Monica Anghel, alături de soţul ei, Marian Caraivan

Prima întâlnire a fost la o cafenea, unde partenerul de viață a făcut-o să râdă, dovadă că sunt împreună de atunci. Cei doi sunt părinții unui băiat, Aviv (11 ani), de care sunt mândri. Copilul vrea să devină artist tatuator, dar și rocker, ca bunicul său.

Cine a fost primul soţ al Monicăi Anghel şi cum a murit

Monica Anghel nu este la primul mariaj. Cântăreața a mai fost căsătorită și în trecut cu medicul estetician Andrei Carantino. Cei doi au fost împreună timp de 11 și s-au despărțit în anul 2005, dar au rămas în relații bune.

Primul soț al artistei a încetat din viață la vârsta de 61 de ani, în 2021, după o lungă suferință. Regretatul doctor avea probleme cardiace, însă dădea semne că se simte mai bine.

Din păcate, în luna mai a anului trecut organismul i-a cedat. Monica Anghel nu a lipsit de la înmormântarea fostului partener de viață. Moartea doctorului i-a lăsat un gol în suflet și o tristețe foarte mare.

Atât vedeta, cât și fostul partener și-au refăcut viața și au rămas în relații apropiate. Andrei Carantino s-a căsătorit cu Ingrid, medic la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni.

ADVERTISEMENT