Life

Monica Anghel, în formă maximă la 51 de ani. Cum a reușit să aibă o siluetă de invidiat

Monica Anghel este în cea mai bună formă a sa, după ce ani la rând s-a luptat cu kilogramele în plus. Artista continuă să aibă un stil de viață sănătos.
24.08.2022 | 20:07
Monica Anghel in forma maxima la 51 de ani Cum a reusit sa aiba o silueta de invidiat
Monica Anghel, în cea mai bună formă. Artista continuă să slăbească. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața este în formă maximă la 51 de ani. Cum a reușit să aibă o siluetă de invidiat și când a început să se gândească serios la greutatea sa. Vedeta a dezvăluit la un moment dat câte mese are și ce conțin acestea.

Monica Anghel, în cea mai bună formă. Artista continuă să slăbească

Monica Anghel a luat pe toată lumea prin surprindere când s-a afișat mai slabă cu 30 de kilograme. Ulterior, blondina a mers mai departe și a ținut cont de sfaturile primite de la nutriționist. Astăzi se simte minunat în propria piele.

ADVERTISEMENT

Artista, care a câștigat Festivalul Internațional Cerbul de aur în anul 1996, are un stil de viață sănătos și echilibrat la care lucrează încă din 2017.

De atunci actrița a început să meargă la sală și să fie atentă la alimentele pe care le consumă. Face cardio și ridică greutăți, dar nu mai mari de 20 de kilograme pentru că a suferit o operație pe coloană.

ADVERTISEMENT

Exercițiile efectuate acasă sunt realizate de Monica Anghel mult mai lejer, cu gantere mai mici decât la antrenamentele de la sală, de preferat în aer liber.

Războiul cu kilogramele în plus a început din cauza unor probleme de sănătate și acum cântăreața mărturisește că în fiecare dimineață merge la kinetoterapie și la ședințele de fizioterapie și cele cu medicul psiholog.

ADVERTISEMENT

Monica Anghel, mese dese, dar foarte echilibrate

Monica Anghel vrea să fie sănătoasă și să se bucure de fiecare clipă, motiv pentru care ține cont de sfaturile nutriționistului. Are mese dese, dar foarte echilibrate, artista subliniind că a renunțat la unele alimente.

„Dimineața, la prima oră, mănânc o omletă cu semințe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10:00 mănânc 10-15 migdale sau nuci. La 12:00 servesc o ciorbiță de legume, dar fără pâine.

ADVERTISEMENT

A fost alegerea mea să renunț la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos”, a precizat vedeta la un moment dat, conform unica.ro.

ADVERTISEMENT