Life

Monica Anghel joacă într-un nou serial, la Kanal D. Ce spune despre rolul din Casa Speranței

Monica Anghel joacă într-un nou serial, care va începe în curând la Kanal D. Vedeta interpretează o patroană de magazin care iubește bârfa și scandalul.
02.05.2022 | 14:04
Monica Anghel joaca intrun nou serial la Kanal D Ce spune despre rolul din Casa Sperantei
Monica Anghel joacă într-un nou serial. Foto: Colaj Fanatik / Kanal D
ADVERTISEMENT

Monica Anghel face parte din distribuția celui mai nou serial de la Kanal D, numit Casa Speranței, care va începe pe data de  7 mai.

Monica Anghel joacă într-un nou serial

Cântăreața joacă rolul unei patroane de magazin pe nume Mia Teodorescu, care are o poreclă deloc întâmplătoare printre vecini.

ADVERTISEMENT

Mia Teodorescu este Madam Goagăl, pentru că mereu are răspunsuri la orice întrebare și știe absolut orice, așa cum este și în cazul motorului de căutare deja celebru.

Bârfa este preferata Miei Teodorescu care știe tot se petrece în cartier. Soțul acesteia este Viorel, interpretat de Ovidiu Niculescu, care este interlopul de cartier.

ADVERTISEMENT

Împreună, cei doi sunt un adevărat cuplu care pune gaz pe foc în orice situație.

Monica Anghel a specificat faptul că are câteva lucruri în comun cu personajul pe care îl joacă, mai precis fiind vorba despre faptul că amândouă sunt foarte descurcărețe. Totuși, vedeta mărturisit că Mia Teodorescu face multe lucruri cu care ea nu ar fi de acord în viața reală.

“Dacă ar fi să am caut ceva comun cu personajul meu, Mia, ar fi partea asta de luptătoare. Mia este descurcăreață. Și eu sunt.

ADVERTISEMENT

În același timp, Mia face tot felul de lucruri nelalocul lor, ceea ce nu pot spune despre mine”, a spus Monica Anghel despre personajul pe care îl interpretează.

Despre ce este serialul Casa Speranței de la Kanal D

Serialul Casa Speranței prezintă trei familii bucureștene foarte diferite, dar care locuiesc una lângă alta.

ADVERTISEMENT

Serialul de comedie începe de pe 7 mai de la ora 20:00 și va fi transmis în fiecare sâmbătă și duminică, la Kanal D.

Pe lângă Monica Anghel, din distribuție mai fac parte și Claudiu Maier, Sorin Pârcălab, Diana Dumitrescu, Cătălina Grama, Ovidiu Niculescu, Alexandru Conovaru și Aristiţa Oprea, Andreea Doinea, Irina Ştefan, Dragoș Muşat, Gicu Gojira, Lia Sichevici, Şerban Gomoi, care aduc la viață personaje tumultuoase și comice.

ADVERTISEMENT