Life

Monica Anghel, mesaj tăios legat de îmbolnăvirea lui Marcel Pavel cu COVID-19: ”Este inuman”

19.06.2020 | 07:28
Monica Anghel mesaj taios legat de imbolnavirea lui Marcel Pavel cu COVID19 Este inuman
Monica Anghel, mesaj tăios legat de îmbolnăvirea lui Marcel Pavel cu COVID-19: ”Este inuman”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Monica Anghel este revoltată pe oamenii care au început să-l arate cu degetul pe artistul Marcel Pavel care ar fi infectat cu noul tip de coronavirus întreaga echipă de la „Te cunosc de undeva!”.

Cunoscuta cântăreață a intervenit în emisiunea prezentată de Mihai Gâdea la Antena 3 unde a ținut să transmită un mesaj tăios legat de situația delicată prin care trec toți cei care au intrat în contact cu Marcel Pavel în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

Vedeta susține că nu este relevant cine pe cine a îmbolnăvit, subliniind faptul că am uitat să fim oameni. În plus, Monica Anghel este de părere că oamenii se comportă ca niște „hiene”, în loc să fie alături de colegul ei de la Antena 1 cu un „gând bun”.

Cântăreața Monica Anghel, revoltată după ce vedetele Antena 1 s-au îmbolnăvit

„Nu este relevant cine pe cine a îmbolnăvit și nu despre asta este vorba, ci despre faptul că niște oameni s-au îmbolnăvit sau sunt într-o situație delicată. Tu ce faci? Te comporți exact ca o hienă? Asta faci? Te comporți ca un rechin, e inuman un astfel de comportament, este inuman!

ADVERTISEMENT

Suntem oameni, fraților, înainte de a fi artiști, suntem oameni, avem sentimente, copii, familie, avem părinți, prieteni, suntem oameni.

Ca să fii om, trebuie să îndeplinești condiții puține, simple, de minim bun simț, lasă-l pe omul ăla în liniștea lui și, dacă poți, fii alături de el, cu un gând bun, dacă nu simți, vezi-ți de rolul pe care-l ai, numai nu face rău”, a spus Monica Anghel în emisiunea prezentată de Mihai Gâdea la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel a intrat în direct în aceeași emisiune susținând că el a fost „desființat” de când a fost confirmat pozitiv la testul cu noul tip de coronavirus.

Totodată, renumitul artist se gândește cum îl vede lumea acum pe stradă, precizând că cel mai probabil oamenii nu îl văd cu ochi buni, ci mai degrabă ca fiind cel care „și-a îmbolnăvit colegii”.

ADVERTISEMENT

„Pe mine m-au desființat, vă dați seama cum se uită lumea la mine acum pe stradă: uite-l pe Marcel Pavel care și-a îmbolnăvit colegii”, a declarat artistul care se află internat la Matei Balș, în București.

ADVERTISEMENT