Life

Monica Anghel nu mai rabdă! Artista a ajuns de urgență la tribunal: „Este halucinant!

Monica Anghel a declarat război site-urilor care se folosesc de imaginea ei pentru a vinde produse pentru slăbit. Vedeta a ajuns până în instanță.
25.02.2023 | 16:31
Monica Anghel nu mai rabda Artista a ajuns de urgenta la tribunal Este halucinant
Monica Anghel dă în judecată site-urile care se folosesc de imaginea sa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Monica Anghel a început demersurile legale împotriva persoanelor și site-urilor care s-au folosit de imaginea sa pentru a comercializa produse minune pentru slăbit. Vedeta acuză că i-a fost afectată credibilitatea avută în fața oamenilor.

Monica Anghel a dat în judecată site-urile care se folosesc de imaginea ei

În ultimii ani, Monica Anghel a trecut printr-o transformare greu de trecut cu vederea. Vedeta și-a schimbat complet stilul de viață și a ajuns să slăbească 30 de kilograme, în prezent lăudându-se cu o siluetă de invidiat.

ADVERTISEMENT

Cu toate că nu a ascuns niciodată adevărul și a mărturisit că pentru a ajunge la acest rezultat spectaculos a fost nevoie să aibă un regim alimentar strict, dar și o rutină zilnică bine pusă la punct, din care nu lipsește mișcarea, Monica Anghel se confruntă cu o nouă problemă.

În ultima perioadă, imaginea să este folosită de diferite site-uri care vând așa zisele produse minune pentru slăbit, fapt care o deranjează foarte tare pe celebra artistă, care a făcut public acest lucru și a alertat oamenii că nu recomandă astfel de substanțe.

ADVERTISEMENT

Monica Anghel, însă, nu s-a rezumat doar la atât, astfel că a făcut toate demersurile necesare și a dat în judecată site-urile și persoanele care au folosit în mod abuziv imaginea și notorietatea sa, după cum a declarat avocata vedetei.

„Sigur că am început demersuri legale împotriva persoanelor juridice, dar și împotriva persoanelor fizice aflate în spatele site-urilor și paginilor de socializare care promovează pastilele minune de slăbit pe care le-ar fi utilizat doamna Monica Anghel în procesul de slăbire. Este absolut halucinant ceea ce se întâmplă”, a dezvăluit avocata Ramona Mihăilescu conform spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Monica Anghel vrea să fie clar faptul că nu a folosit pastile pentru slăbit

Monica Anghel își dorește ca publicul său să cunoască adevărul și să fie conștient că, în procesul său de slăbire, a făcut totul pe cale naturală și nu a apelat niciodată la pastile care să o ajute să scape de kilogramele în plus.

„Ce vrem noi să comunicăm pulicului larg, publicului Monicăi Anghel cu precădere este că aceste produse minune nu au absolut nicio legătură cu doamna Monica Anghel, că dânsa a repetat în nenumărate rânduri care a fost maniera în care dânsa a slăbit și nu are nicio legătură cu vreun medicament sau cu vreun produs din acesta minune, despre care noi credem oricum că nu există.

ADVERTISEMENT

Este important de reținut faptul că doar această asociere de nume cu un produs a adus acestui produs credibilitate și avem cunoștințe că acesta s-a vândut foarte, foarte mult, ceea ce a făcut ca demersurile noastre să fie mai mult decât întemeiate”, a mai spus reprezentatul legal al Monicăi Anghel.

Monica Anghel acuză că i s-au adus prejudicii de imagine

Pe de altă parte, faptul că multe persoane au cumpărat produsele respective crezând că sunt recomandate de Monica Anghel, iar ulterior nu doar că au avut rezultatele așteptate, dar au întâmpinat probleme de sănătate, au dus la scăderea credibilității avută de artistă.

„Nu numai că nu au avut rezultatele scontate, dar de câteva ori au fost reclamate și probleme de sănătate cauzate de aceste produse. Astfel că, noi apreciem că imaginea Monicăi Anghel a fost prejudiciată prin scăderea credibilității în fața publicului ei, tocmai pentru motivele pe care le-am arătat anterior.

Și nu este corect nici pentru persoana publică Monica Anghel, nici față de acei consumatori care de bună credință au cumpărat un produs, aflându-se într-o stare, probabil, de sănătate, care necesită acest tip de intervenție pe care ei au considerat-o benefică pentru dânșii și iată că se ajunge în aceste situații, în care își fac mai mult rău decât bine”, a mai spus Ramona Mihăilescu.

ADVERTISEMENT