Life

Obiceiurile de la care nu se abate Monica Anghel, după ce a slăbit 30 de kilograme: „Prietenii s-au supărat pe mine”

De când a slăbit, Monica Anghel refuză să mai iasă în oraș cu prietenii. Cu toate că acest lucru îi deranjează pe apropiați, artista este de părere că trebuie să ia cele bune decizii pentru binele său.
15.02.2022 | 14:02
Obiceiurile de la care nu se abate Monica Anghel dupa ce a slabit 30 de kilograme Prietenii sau suparat pe mine
Monica Anghel a slăbit peste 30 de kilograme. Sursa foto: Captură Pro Tv
ADVERTISEMENT

Monica Anghel a slăbit peste 30 de kilograme și spune că nu doar aspectul fizic i s-a schimbat radical, dar și stilul de viață.

Artista este adepta unei alimentații sănătoase și a dezvăluit că acest lucru o împiedică să mai iasă în oraș cu prietenii, așa cum obișnuia în trecut.

ADVERTISEMENT

Monica Anghel: „S-au supărat prietenii pe mine”

Monica Anghel este de părere că, în urmă cu un an și trei luni, nu a început un proces de slăbire, ci unul de schimbare. Viața sa a suferit modificări pe toate planurile, iar acum se consideră un om cu totul nou.

Pentru că respectă un regim alimentar bine pus la punct, refuză să mai iasă cu prietenii la restaurant sau să meargă acasă la aceștia, pentru a nu se abate de la obiceiurile sale.

ADVERTISEMENT

„Am grijă ce fac, cum fac. S-au supărat prietenii pe mine că nu mai merg la ei, la povești, la masă, să bem, să mâncăm. Mi-am schimbat stilul de viață și e mult mai bine așa. 

Când mă duc acasă la niște prieteni nu pot să le spun că eu vreau să mănânc doar o bucată de pește la grătar.”, a dezvăluit Monica Anghel.

ADVERTISEMENT

Când iese, totuși, cu prietenii săi, vedeta preferă să nu meargă la o cafenea, unde să stea relaxată pe o canapea. Monica Anghel le propune celor cu care se vede să o facă la sala de fitness sau în parc, pentru a face mișcare.

„Trăiesc total diferit”

„Trăiesc total diferit. Prin felul în care îmi organizez timpul. Dacă mă întâlnesc cu niște prieteni prefer să avem un program comun, să mergem să ne plimbăm sau să facem mișcare, dacă nu la sală, într-un parc.

ADVERTISEMENT

Anul ăsta împlinesc 51 de ani. Nu este vorba de frumusețe. Este vorba de sănătate și de bucuria de a trăi. Mă văd altfel. Am alte lucruri în cap. Mă văd făcând alte lucruri. Îmi vin tot soiul de idei.”, a adăugat artista.

Cum arată o zi din viața Monicăi Anghel?

În emisiunea Vorbește lumea, Monica Anghel a povestit cum arată o zi obișnuită din viața sa. Cântăreața are o singură masă principală. La sală merge însoțită de fiul său. Recunoaște că atunci când a decis să-și schimbe radical viața nu i-a fost ușor, dar că au ajutat-o discuțiile cu medicul psiholog.

„Până la ora asta am mâncat 5 curmale. Am băut o cafea, fără lapte și zahăr, și un ceai. Pe la ora 16:30 trebuie să mănânc un pește la grătar, cu niște fasole verde, cu niște roșioare și un cățel de usturoi. După plec la sală cu Aviv. După vin acasă și mai beau un ceai. Sunt zile în care mai fac și fasting de 24 de ore.

Când merg la sală fac greutăți și cardio. Nu pot să ridic mai mult de 25 de kilograme, pentru că am fost operată pe coloană. Dacă nu merg la sală, fac acasă.

Este un stil de viață, procesul de slăbire a fost într-un an și trei luni. A fost foarte important în acest proces de schimbare și psihologul pe care l-am avut.” a declarat cântăreața. 

 

ADVERTISEMENT