News

Monica Anghel și-a făcut o operație estetică! Artista s-a lăsat pe mâinile fostului soț. Cum arată acum FOTO

05.04.2019 | 16:54

Monica Anghel a trecut pe la cabinetul medicului estetician pentru o mică schimbare. Artista s-a străduit mai bine de un an de zile pentru a ajunge la forma fizică de care se mândrește acum. Vedeta arată extrem de bine și chiar mai cu câțiva ani mai puțin decât ar arăta vârsta din buletin. Cunoscuta cântăreață ține foarte mult la aspectul său, așa că merge săptămânal la solar și are grijă la stilul de viață.

Monica Anghel și-a injectat  botox în frunte

Monica Anghel a profitat de măestria medicilor esteticieni! Artista și-a făcut o intervenție la nivelul feței, lăsându-se pe mâna fostului soț și a actualei iubite, care sunt medici. Vedeta a rămas în relații extrem de bune cu Andrei Carantino și se înțelege bine și cu actuala iubită, așa că le-a cerut sfatul și a trecut la treabă. Monica Anghel a ales să-și schimbe puțin înfățișarea cu autorul unor injecții cu botox în frunte pentru a scăpa de câteva riduri.

“Am făcut-o și pe asta! Toată lumea din jurul meu m-a zăpăcit că stau încruntată și copilul mă întreba mereu dacă sunt supărată pe el. Așa că am fost la fostul meu soț și la actuala lui soție, Andrei și Ingrid Carantino, și am făcut și asta. Dar e super natural și încă pot să mă încrunt, dar nu atât de tare.”  

Gepostet von Monica Anghel am Donnerstag, 4. April 2019

Monica Anghel, schimbări radicale de look

Cu toate că multe zvonuri adin presa mondenă au indicat faptul că artisat a ales să-și facă operație de micșorare a stomacului, acest lucru a fost infirmat de către Monica Anghel, care a precizat că a slăbit natural zecile de kilograme care îi dădeau dureri de cap. “Normal că mă ţin, am muncit degeaba un an şi ceva? Timp de 15 minute cât stau la solar mă duc într-o mini vacanţă. Nu dorm la solar. Mă duc doar o dată pe săptămână.

Aşa bronzată un pic nu tre să mă mai dau cu font de ten. (…) M-am plictisit deja de întrebare. Până şi fostul meu soţ m-a întrebat dacă mi-am tăiat stomacul. Am zis: băi, frate, aţi înnebunit cu toţii? Nu mi-am tăiat nimic. Am fost şi mi-am făcut botox aici (n.r. frunte). Fii-miu tot timpul mă întreba dacă sunt supărată, pentru că stau tot timpul încruntată”, a spus Monica Anghel.

Tags: