Life

Monica Bârlădeanu a dezvăluit secretele unei siluete de invidiat. Ce reguli stricte urmează actrița

21.10.2020 | 15:58
Monica Barladeanu a dezvaluit secretele unei siluete de invidiat Ce reguli stricte urmeaza actrita
ADVERTISEMENT

Monica Bârlădeanu a vorbit despre modul în care reușește să se mențină în formă. La 41 de ani, bruneta este deținătoarea unui trup de invidiat, iar timpul nu și-a pus amprenta pe corpul acesteia.

Vedeta a dezvăluit că este adepta unei diete hiperproteice care îi este potrivită și o ajută să-și păstreze o greutate optimă. Ea a mai spus că a renunțat în totalitate la dulciuri și că are în program activități sportive.

ADVERTISEMENT

Celebra actriță a povestit pentru „Ce se întâmplă, Doctore” ce obiceiuri alimentare a căpătat de-a lungul vremii, ce produse a exclus din alimentație și ce fel de activități sportive preferă.

Monica Bârlădeanu divulgă trucurile care o ajută în menținerea unei greutăți corporale dorite, dar și obiceiurile alimentare pe care le are

Artista a spus că, pentru a o ajuta în optimizarea rezultatelor dietei, a renunțat complet la dulciuri, dar nici nu le duce dorul prea mult, fiind o adeptă a mâncărurilor sărate.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare fluctuație de greutate pe care acesta a suferit-o nu a numărat mai mult de 5 kilograme și ar fi avut drept cauză programul haotic și încărcat de care are parte în unele zile. De regulă, Monica își organizează timpul astfel încât să poată lua o gustare la fiecare 3 ore.

„E suficient să elimin carbohidraţii şi să mănânc la 3 ore porţii mici, bogate în proteine. Şi, ca să fie şi mai eficientă despărţirea de kg în plus, 40 de minute de alergare, de 4 ori pe săptămână, eficientizează totul”, a povestit ea pentru publicația mai sus citată.

ADVERTISEMENT

Actrița a povestit cum arată pentru ea o zi obișnuită din punct de vedere al alimentației: „dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă ( cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”.

Sportul este nelipsit din programul zilnic al vedetei. „Pilates Reformer e varianta favorită de antrenament, eficientă şi cu rezultate rapide, care lucrează tot corpul în acelaşi timp, iar asta fără să pară că depui un efort epuizant”, a dezvăluit ea.

ADVERTISEMENT

Monica Bârlădeanu recunoaște că are grijă de corpul ei, spune că vergeturile nu sunt un pericol pentru ea, dar că orice femeie se teme de celulită. Pentru a o combate, aceasta folosește „dimineața și seara un gel anticelulitic pentru drenaj, pe care îl masez bine în piele, cu un dispozitiv special pentru masaj”.

 

 

 

ADVERTISEMENT