Life

Monica Bârlădeanu a făcut anunțul despre serialul Vlad. Ce se întâmplă cu cea care o interpretează pe Carla

29.09.2020 | 16:06
Monica Barladeanu a facut anuntul despre serialul Vlad Ce se intampla cu cea care o interpreteaza pe Carla
Monica Bârlădeanu a anunțat ce se întâmplă cu filmările pentru serialul Vlad
ADVERTISEMENT

Monica Bârlădeanu le-a transmis fanilor imagini neașteptate de pe platoul de filmare a producției care include nume foarte grele de vedete de la noi.

Cea care o interpretează pe Carla în renumita producție de pe PRO TV a anunțat de curând ce se întâmplă cu serialul Vlad.

ADVERTISEMENT

Momentul oficial în care serialul Vlad a revenit pe micile ecrane a fost cel de 14 septembrie, când conducerea acestui post de televiziune a decis să reia difuzarea.

Monica Bârlădeanu, anunț despre filmările pentru serialul Vlad, de la PRO TV

Producția se află de ceva timp în grila de toamnă și a reușit să le capteze atenția românilor încă de la primele episoade.

ADVERTISEMENT

Monica Bârlădeanu le-a arătat fanilor că a revenit pe platoul de filmare, pentru a continua serialul de succes de la PRO TV. Telespectatorii încă așteaptă cu sufletul la gură să afle deznodământul în cazul celebrului Vlad, despre care au început să iasă la iveală tot mai multe adevăruri.

Carla, interpretată de Monica Bârlădeanu, pare să își facă și ea apariția într-un moment cheie. A fost însoțită în respectivele imagini pe care le-a transmis fanilor și de Adrian Titieni, cel care îl joacă pe Iordache.

ADVERTISEMENT

Momentele surprinse au fost total pe placul celor din public, iar pozele postate de Monica Bârlădeanu pe Instagram, în urmă cu câteva ore, au stârnit furori.

A fost vorba despre o confirmare clară a faptului că actorii din serialul Vlad s-au întors la muncă, după panica de coronavirus, din urmă cu câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

Au existat pe atunci emoții și pentru Adrian Nartea, suspect de această problemă medicală. Totodată, Monica Bârlădeanu le-a dat fanilor o dublă veste bună.

Mai exact, celebra brunetă se pregătește să apară și în alte producții de la noi, având programate tot soiul de proiecte și evenimente inedite. Le-a promis tuturor că vor mai urma astfel de dezvăluiri, în viitorul apropiat.

Monica Bârlădeanu a făcut anunțul despre serialul Vlad. Ce se întâmplă cu cea care o interpretează pe Carla
Monica Bârlădeanu a anunțat că au fost reluate filmările pentru serialul Vlad, într-o apariție neașteptată cu Adrian Titieni

“Aștept răbdătoare săptămâna ce vine pentru că voi lucra la noi proiecte pe care abia aștept să vi le dezvălui.”, a anunțat Monica Bârlădeanu prin intermediul unei alte postări, pe contul oficial de Instagram.

“E un personaj destul de violent acest Iordache, fără scrupule. Are antecedente. Sunt niște probleme în interpretarea lui, dar cred că le-am făcut față și sper să le fac în continuare. Cred în capacitatea omului de a se schimba. Cred că Iordache ar putea într-un moment limită, într-o situație ieșită din comun să-și redefinească conceptul despre lume, viață, existență.”, susținea Adrian Titieni despre Iordache, personajul lui, într-un interviu.

ADVERTISEMENT