Life

Monica Bârlădeanu, adevărul din spatele parsonajului din serialul Vlad: ”Asta-i femeia care sunt în realitate”

Monica Bărlădeanu și-a căpătat o imagine de femeie fatală în urma rolului pe care l-a interpretat în serialul ”Vlad”, dar spune că adevărata sa față este alta. Actrița se autocaracterizează ca fiind opusul ”Carlei”.
23.12.2021 | 16:09
Monica Barladeanu adevarul din spatele parsonajului din serialul Vlad Astai femeia care sunt in realitate
Monica Bârlădeanu, adevărul din spatele parsonajului din serialul Vlad. Sursă foto: Instagram. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Când era mică se visa vânzătoare, însă destinul i-a pregătit un alt drum în viață. Unul care a adus-o pe culmile succesului, datorită frumuseții sale și talentului actoricesc.

Talent care de multe ori a ajutat-o, dar a și încurcat-o. Prin prisma rolurilor pe care le-a interpretat de-a lungul anilor, Monica Bârlădeanu s-a confruntat de multe ori cu diferite etichete puse de cei din jur sau de cei care au privit-o în diferite producții.

ADVERTISEMENT

Monica Bârlădeanu, despre adevărata sa față

La fel s-a întâmplat și din cauza personajului ”Carla”, pe care l-a interpretat în serialul de la Pro TV, ”Vlad”. Femeia fatală pe care a jucat-o timp de patru sezoane, care ei i-a adus o mare satisfacție, în ochii celorlalți a făcut-o să pară la fel ca la televizor: rece, fioroasă și implacabilă, spune ea.

Atribute care nu o descriu absolut deloc. În viața reală, Monica Bârlădeanu spune că este genul de femeie total opus ”Carlei”, fiind o femeie blândă și tandră.

ADVERTISEMENT

”Cei care au senzația că sunt această femeie fioroasă și implacabilă, distantă și rece și care mă confundă cu Carla, personajul pe care l-am jucat trei ani în serialul Vlad, vă spun doar atât: s-ar putea să aveți surpriza să găsiți un om cald, blând și chiar tandru. Asta-i femeia care sunt în realitate”, a spus Monica Bârlădeanu în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Rolul din ”Vlad” i s-a potrivit perfect Monicăi Bârlădeanu

Cât despre rolul care i-a adus și mai multă notorietate, Monica Bârlădeanu spune că i-a venit mănușă din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Personajul Carla pe care l-a interpretat de-a lungul celor trei ani a pus-o de multe ori în dificultate, dar de fiecare dată a reușit să pună în scenă secvețe fabuloase, prin care, așa cum spune chiar ea, a demonstrat că o femeie poate să fie și frumoasă și deșteaptă.

Pe lângă acest aspect, vedeta a fost încântată și de faptul că în sfârșit a obținut un rol în care personajul este de o eleganță ieșită din comun, ea jucând până acum mai mult personaje care afișau o imagine naturală.

ADVERTISEMENT

„Rolul din Vlad mi s-a părut absolut fabulos, pentru că joc în sfârșit o femeie care e scris să fie frumoasă, glamuroasă, îmbrăcată în rochii, lucru care nu mi s-a mai întâmplat, pentru că rolurile mele, de obicei, presupun păr ciufulit, lipsă de machiaj, în general, un look mai tăvălit.

Mi-a plăcut foarte mult Carla. E o combinație de inteligență și de abilitate psihologică de a gestiona omul din fața ei și de a se insera unde e nevoie, absolut fabuloasă”, spunea actriță în trecut.

ADVERTISEMENT