Life

Monica Bârlădeanu, ironizată public pe propriul frate, la iUmor: ”Cu adevărat înțepător”

Monica Bârlădeanu face parte, ca invitat special, în juriul de la iUmor, vedeta fiind însă subiectul roast-ului făcut pe scena emisiunii de propriul ei frate.
13.03.2022 | 13:51
Monica Barladeanu ironizata public pe propriul frate la iUmor Cu adevarat intepator
Monica Bârlădeanu, ironizată la iUmor de propriul ei frate / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Actrița Monica Bârlădeanu a fost invitată să facă parte din juriul emisiunii iUmor de la Antena 1, alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Frumoasa vedetă a filmelor a avut însă parte de o surpriză uriașă în momentul în care s-a așezat la masa juriului, ajungând față în față cu fratele ei, Petre, care nu a cruțat-o deloc.

Monica Bârlădeanu, ironizată crunt de fratele ei, la iUmor

În emisiunea care va fi difuzată astăzi, 13 martie 2022, începând cu ora 20.00, de Antena 1, Monica Bârlădeanu a fost invitată să facă parte din juriul de la iUmor. Și, așa cum se obișnuiește, actrița a primit ”botezul” emisiunii cu un roast pe cinste.

ADVERTISEMENT

Doar că, spre surprinderea frumoasei actrițe, în fața ei, pe scenă, a urcat fratele vedetei, Petre Bârlădeanu. Iar fratele Monicăi nu a fost deloc amabil cu ea. „La noi în familie, gluma e la ordinea zilei.

Când eram mici, ne mai luam la roast între noi fără să știm că asta înseamnă, dar roast-ul din această seară va fi cu adevărat înțepător”, a spus, pe scena emisiunii, Petru Bârlădeanu.

ADVERTISEMENT

Monica, încercând să se amuze pe seama glumelor care i-au fost ”aruncate de fratele ei, a replicat elegant. ”Nu pot să cred că m-a luat la roast propriul frate. M-a luat durerea de cap instant pentru că știam că Petru poate spune lucruri dureroase”, a spus vedeta, conform Libertatea.

Monica Bârlădeanu, subiectul roast-ului de la iUmor

După ce a fost subiectul roast-ului propriului frate, Monica Bârlădeanu a avut surpriza să vadă că, de fapt, glumele pe seama ei nu s-au terminat. Colegul ei de breaslă, actorul Alexandru Banciu a avut grijă să o ironizeze, la rândul său, pe vedetă.

ADVERTISEMENT

„Am cunoscut-o pe Monica într-un podcast. Are o paletă de umor foarte vastă și apreciază multe genuri de glume”, a spus Alexandru Banciu, cel de-al doilea invitat al roast-ului juratei de la iUmor, glumele făcute fiind îndelung gustate de Cheloo.

”Roast-ul domnului Banciu a fost extraordinar din punctul meu de vedere”, a precizat juratul iUmor Cheloo, în emisiunea care va fi difuzată de Antena 1 și în care Monica Bârlădeanu este invitată de onoare.

ADVERTISEMENT

Monica Bârlădeanu a făcut senzație în serialul Vlad

Monica Bârlădeanu a ajuns la 43 de ani și, în ciuda vârstei, poate juca și acum roluri de femeie fatală. De altfel, acesta este și rolul pe care l-a interpretat în serialul cu mare priză la public, Vlad.

Mai mult chiar, Monica Bârlădeanu nu se ferește să își arate formele și în filmări fierbinți, frumoasa vedetă fiind complet dezinhibată. ”Le propun înainte să mă pipăie, ca să fie obișnuiți în timpul filmării, să se detensioneze.

Le zic: uite ăștia sunt sânii mei, ăsta e fundul, pune mâna pe ei! Aradits, de exemplu, trebuie să se împrietenească cu tine înainte, să stea de vorbă vreo două ore cu tine ca sa fie relaxat în timpul scenelor de sex. Îi trebuie o anumită pregătire”, a declarat Monica Bârlădeanu, la podcastul „S-a și râs cu Mincu, Maria Popovici și Banciu”.

ADVERTISEMENT
Tags: