News

Monica Bârlădeanu, încântată de rolul pe care îl joacă în serialul Vlad, de la Pro TV! Ce zice de Carla, personajul său

29.03.2019 | 13:21
Monica Bârlădeanu, încântată de rolul pe care îl joacă în serialul Vlad, de la Pro TV!

Monica Bârlădeanu a revenit pe micile ecrane prin prisma rolului din serialul Vlad, de la Pro TV. Actrița a interpretat rolul Carlei, rol care i s-a părut fabulos, pentru că a jucat o femeie ”căreia îi e scris să fie frumoasă, glamuroasă, îmbrăcată în rochii”. De asemenea, filmările nu au fost lipsite de experiențe neplăcute, actrița fiind nevoită să facă unele sacrificii care au lăsat-o cu o entorsă și multă vânătăi.

Monica Bârlădeanu este încântată de rolul pe care îl joacă în serialul Vlad

„A fost un film cu niște sacrificii, m-a costat o entorsă, vânătăi multe, pentru că se întâmplă tot felul de lucruri în film care implică mici cascadorii. Au fost mici accidentări, când cobori un teren accidentat la ora 3 dimineața în pădure, se poate întâmpla să nu îți dai seama că e o groapă. Am filmat cu glezna legată cu o fașă improvizată, șchiopătând un pic, element pe care l-am încorporat în scenă, ca să aibă sens”, a spus Monica Bârlădeanu.

Fosta prezentatoare de la ”Ferma vedetelor” a spus că noutatea legată de interpretarea rolului acordat din Vlad a constat în faptul că în majoritatea cazurilor joacă roluri ale unor femei mai puțin spectaculoase, lipsite de machiaj, în cele mai multe ori cu părul ciufulit. „Rolul din Vlad mi s-a părut absolut fabulos, pentru că joc în sfârșit o femeie care e scris să fie frumoasă, glamuroasă, îmbrăcată în rochii, lucru care nu mi s-a mai întâmplat, pentru că rolurile mele, de obicei, presupun păr ciufulit, lipsă de machiaj, în general, un look mai tăvălit. Mi-a plăcut foarte mult Carla. E o combinație de inteligență și de abilitate psihologică de a gestiona omul din fața ei și de a se insera unde e nevoie, absolut fabuloasă”, a spus actrița.

Monica Bârlădeanu, încântată de rolul pe care îl joacă în serialul Vlad, de la Pro TV! Ce zice de Carla, personajul său
Actrița a interpretat rolul Carlei, rol care i s-a părut fabulos, pentru că a jucat o femeie ”careia îi e scris să fie frumoasă, glamuroasă, îmbrăcată în rochii”

Actrița mai poate fi văzută și în comedia ”Faci sau taci”

Monica mai poate fi văzută și în comedia ”Faci sau taci”, propunere care ”i-a făcut cu ochiul” imediat. „În primă fază, când am început să joc în diverse producții, mi-am dorit foarte mult un rol un avocat. Asta și pentru că am făcut Dreptul.

Iar în momentul în care a venit rolul de procuror din «Faci sau taci» am zis: «Perfect, mi se satisface această doleanță!». Așa că am spus da. Apoi mi-am dat seama că e o comedie spumoasă”, a declarat actrița pentru libertate.ro.