Life

Monica Bârlădeanu a plecat de la Pro TV la Antena 1 în urma unei oferte de nerefuzat. “Voi fi titulară”

Monica Bârlădeanu a decis să accepte oferta celor de la Antena 1 după 5 ani de colaborare cu trustul Pro Tv. Vedeta a explicat ce a determinat-o să facă acest pas.
17.03.2022 | 07:46
Monica Barladeanu a plecat de la Pro TV la Antena 1 in urma unei oferte de nerefuzat Voi fi titulara
Monica Bârlădeanu a plecat de la Pro TV la Antena 1 în urma unei oferte de nerefuzat. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Monica Bârlădeanu va avea o serie de proiecte la Antena 1. Prima apariție a avut-o deja în cadrul show-ului iUmor. Vedeta a explicat de ce a decis să plece de la Pro Tv după 5 ani.

Monica Bârlădeanu a plecat de la Pro TV la Antena 1 în urma unei oferte de nerefuzat. “Voi fi titulară”

Prima apariție a Monicăi Bârlădeanu la Antena 1 a fost în postura de jurat la emisiunea iUmor, și urmează o mulțime de alte proiecte interesante. Vedeta a explicat de ce a decis să părăsească Pro Tv după 5 ani.

ADVERTISEMENT

“Urmează să filmez un show unde voi fi eu titulară. E un show pe care îl urmăresc de ani buni. La PRO TV am lucrat cu mulți oameni minunați cărora am ținut să le mulțumesc public.

Am fost invitată să jurizez alături de Delia, Mihai și Cheloo o ediție de iUmor, lucru care mi s-a părut absolut fabulos”, a declarat Monica Bârlădeanu pentru Click. 

ADVERTISEMENT

Chiar dacă va fi destul de ocupată cu emisiunea pe care o va prezenta, vedeta își dorește să apară în continuare în filme și seriale. Bruneta a dezvăluit că unul dintre proiectele sale de suflet a fost Ferma Vedetelor.

“Am fost foarte atașată de Ferma Vedetelor, oricât de neașteptat ar părea. Și de format, și de concurenți. Cred în oportunităţi mari, care vin spre tine o dată, de două ori în viață și pe care dacă nu le valorifici…”, a mai spus actrița.

ADVERTISEMENT

Monica Bârlădeanu este una dintre vedetele populare în România, dar și în străinătate, în primul rând ca prezentatoare. De-a lungul timpului a jucat în mai multe filme precum: Moartea domnului Lăzărescu, Lost, Angel of Evil, Francesca, Living& Dying sau Vlad. 

În ultima perioadă o serie de vedete au decis să părăsească Pro Tv. Printre aceștia îi amintim pe Mihai Petre, Elwira Petre, Florin Călinescu, Gabriel Coveșanu sau Bebe Cotimanis.

ADVERTISEMENT