Life

Monica Bârlădeanu, reacție după nunta lui Smiley cu Gina Pistol: “Absolut contagioasă”

Reacția Monicăi Bârlădeanu după ce a fost la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Ce mesaj a transmis actrița pe rețelele de socializare.
30.05.2023 | 08:44
Monica Barladeanu reactie dupa nunta lui Smiley cu Gina Pistol Absolut contagioasa
Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit în acest weekend. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica Bârlădeanu a fost printre invitații de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, care a avut loc, sâmbătă, 27 mai.  După eveniment, îndrăgita actriță a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Care a fost reacția sa?

Reacția Monicăi Bârlădeanu după nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Monica Bârlădeanu are doar cuvinte de laudă la adresa nunții lui Smiley cu Gina Pistol. Actrița a făcut publice, pe contul său de facebook, o serie de imagini din timpul petrecerii, în care apar și proaspeții soți, în gesturi tandre.  Vedeta a rămas impresionată de dragostea pe care au arătat-o cei doi.

ADVERTISEMENT

”Absolut contagioasă”, consideră Monica Bârlădeanu că este iubirea dintre Smiley și Gina Pistol. De asemenea, faimoasei actrițe i-au plăcut și locația nunții, invitații, care au fost unii aparte, ținutele lor și nu în ultimul rând meniul.

”Pana la ora asta ati aflat deja de pe toate sursele ce fain a fost la nunta lor: a Ginei cu Smiley. Da, locatie de vis, invitati- artisti unul si unul, tinute, aperitive, rochii si sandale… dar cea mai importanta a fost dragostea lor: palpabila, plina de momente de complicitate si tandrete… absolut contagioasa. Las aici cateva imagini de aseara sa va bucurati si voi de ei. Lovee”, a scris actrița pe facebook.

ADVERTISEMENT

Unde a avut loc nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil și religios în acest weekend. Ei și-au unit destinele după 7 ani de relație și la doi ani de când au devenit părinți. Împreună au o fetiță pe care au botezat-o Josephine și căreia cu greu i-au dezvăluit chipul, public.

Nunta faimosului cuplu s-a organizat la marginea pădurii Snagov, într-un loc amenajat cu multe flori. Mireasa a purtat două rochii. Una a îmbrăcat-o la cununia civilă, la cea religioasă și în prima parte a petrecerii, iar a doua, în cea de a doua parte a distracției.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe mire, a optat pentru un costum bej, care s-a asortat perfect cu ținutele Ginei Pistol. Aceasta a fost copleșită de emoții puternice într-una dintre cele mai speciale zile din viața ei: ”Am plâns la ceremonia religioasă şi probabil o să mai plâng”, a declarat jurnaliștilor.

În afară de Monica Bârlădeanu, alte nume notorii care au mai participat la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol, au fost: Andreea Esca și soțul său, Lora și partenerul ei, Horia Brenciu, Adela Popecu și Radu Vâlcan, Adda, Loredana Groza și mulți alții.

ADVERTISEMENT