Life

Monica Bârlădeanu, femeia fatală din Vlad care ar putea seduce cu privirea și un înger! Galerie foto

Monica Bârlădeanu este, cu siguranță, actrița care joacă la perfecție rolul femeii fatale și care a impresionat și în serialul Vlad difuzat de Pro TV.
30.11.2021 | 12:47
Monica Bârlădeanu arată perfect la aproape 43 de ani Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Monica Bârlădeanu împlinește peste două săptămâni 43 de ani, dar își ascunde cu grație vârsta, frumusețea ei fiind, și acum, una care să impresioneze pe oricine. Iar rolul din Vlad i se potrivește ca o mănușă, actrița reușind să iasă în evidență nu doar prin talent, ci și prin felul în care interpretează rolul de ”fată rea” în pielea unei femei fatale.

Monica Bârlădeanu, femeia fatală din Vlad

Monica Bârlădeanu interpretează rolul Carlei, amanta lui Ştefan Dragomir, personaj interpretat de Andrei Aradits, fiind, totodată, și ”arma” de care se folosește Vlad pentru a reuși să se răzbune. Iar rolul complex al frumoasei actrițe este unul care i se potrivește perfect, Monica Bârlădeanu reușind să creeze un personaj care să impresioneze.

ADVERTISEMENT

Mai mult, atunci când a fost nevoie, Monica Bârlădeanu nu s-a ferit nici de scenele incendiare. Ba chiar, cu umor, povestea actrița, reușea să le ducă la capăt în ciuda faptului că bărbații care îi erau ”parteneri” erau inhibați peste măsură.

Iar filmarea scenelor fierbinți, explica Monica Bârlădeanu, nu este atât de dificilă pe cât s-ar putea crede, cel puțin nu pentru ea, având în vedere că este foarte sigură pe faptul că este suficient de frumoasă pentru a se dezgoli în fața camerelor de luat vederi.

ADVERTISEMENT

”Le propun înainte să mă pipăie, ca să fie obișnuiți în timpul filmării, să se detensioneze. Le zic: uite ăștia sunt sânii mei, ăsta e fundul, pune mâna pe ei! Aradits, de exemplu, trebuie să se împrietenească cu tine înainte, să stea de vorbă vreo două ore cu tine ca sa fie relaxat in timpul scenelor de sex. Îi trebuie o anumită pregătire”, a declarat Monica Bârlădeanu, la podcastul „S-a și râs cu Mincu, Maria Popovici și Banciu”.

Monica Bârlădeanu, votată cea mai frumoasă româncă

Ani la rândul, Monica Bârlădeanu a fost în fruntea topului celor mai frumoase românce, reușind să se impună în conștința publică ca o femeie cu totul și cu totul deosebită din punct de vedere fizic încă de la începutul anilor 2000. Și, fără discuție, are cu ce se lăuda.

ADVERTISEMENT

Cu o privire care ar putea răscoli și simțămintele unui înger, Monica Bârlădeanu, deși nu a pozat prea des în ipostaze fierbinți, a știut cum să își pună în evidență atu-urile fizice incontestabile.

Iar în cele câteva fotografii în care a pozat în lenjerie intimă, Monica Bărlădeanu a fost foarte atentă să păstreze o doză de mister, una care să diferențieze categoric arta de vulgaritate.

ADVERTISEMENT

Fără intervenții medicale estetice vizibile, Monica Bârlădeanu se poate lăuda, la aproape 43 de ani, cu un bust perfect, neafectat de… ”gravitație”, picioare lungi și tonifiate și, extrem de important, de un ten perfect. E adevărat, recunoștea chiar actrița, a avut grijă de fiecare dată să se întrețină cât mai bine.

Adică, de câte ori poate, merge la masaj anticelulitic, folosește cosmetice de calitate și evită să se machieze excesiv, nu mănâncă dulciuri și face, atunci când timpul i-o permite, sport.

De câte ori a fost cerută în căsătorie Monica Bârlădeanu

Monica Bârlădeanu a avut câteva relații care au fost în atenția publicului. Cu toate acestea, superba actriță a refuzat, de fiecare dată, să se căsătorească, lucru pe care l-a și explicat în nenumărate interviuri. Și, de fiecare dată preciza ea, momentul pentru a se căsători nu a existat, cu adevărat, chiar dacă a refuzat câteva cereri în acest sens.

”Cred în familie şi în căsătorie cu toată fiinţa mea. Asta pentru că în timp, am ajuns să înţeleg cu totul altfel aceste două concept”, spunea Monica Bârlădeanu pentru libertateapentrufemei.ro, precizând însă că nu își închipuie să facă un copil în afara mariajului.

De-a lungul timpului, Monica Bârlădeanu a avut o relație de mai bine de opt ani cu milionarul Bobby Păunescu, poveste de dragoste care a fost sub lumina reflectoarelor și care s-a încheiat cu un comunicat din partea celor doi în care precizau că au rămas prieteni.

Monica Bârlădeanu a făcut senzație ca actriță și la Hollywood

Monica Bârlădeanu a reușit să impresioneze, în cariera ei de actriță, și producătorii de la Hollywood. Lucrând sub pseudonimul Monica Dean, Bârlădeanu fiind, probabil, prea greu de pronunțat pentru americanii care își doreau serviciile ei, românca noastră reușea să obțină roluri în seriale care au făcut senzație peste Ocean.

Astfel, Monica Bârldeanu a jucat în seriale celebre precum Lost, Nip/Tuck sau CSI, iar filmele în care a avut roluri au făcut senzație în întreaga lume, printre acestea numărându-se Moartea domnului Lăzărescu, Incubus, Itaker, Despre oameni și melci, Maternity Blues sau Closer to the Moon.

ADVERTISEMENT