Life

Monica Bîrlădeanu, impresionată de Mihai Bendeac. Ce a spus actorul la iUmor

Monica Bîrlădeanu are numai vorbe bune de spus la adresa lui Mihai Bendeac, actorul alături de care va juriza duminica aceasta, 13 martie 2022, numerele concurenților de la iUmor.
11.03.2022 | 14:51
Monica Birladeanu impresionata de Mihai Bendeac Ce a spus actorul la iUmor
Monica Bîrlădeanu, cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Bendeac. S-a întâmplat la iUmor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a rămas impresionată de actorul din serialul „Băieți de oraș”, după finalizarea numărului unui candidat. Actrița nu s-a sfiit să spună ce gândește despre artistul cu care a făcut echipă în show.

Monica Bîrlădeanu, cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Bendeac. S-a întâmplat la iUmor

Monica Bîrlădeanu a rămas fără cuvinte când juratul de la iUmor a vorbit despre unul dintre momentele de pe scena emisiunii de la Antena 1. Protagonista din producția „Vlad” a fost surprinsă de memoria și inteligența actorului.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu s-a dat în lături de a-l lăuda pe Mihai Bendeac, după ce un concurent a venit cu un monolog  adus ca omagiu teatrului clasic. Luca Nicola, tânărul de 19 ani, a scos la iveală o latură ascunsă a juratului de la iUmor.

„Am avut o prelucrare după un text clasic de comedie, interpretat la bază de Toma Caragiu, prezentat pentru prima dată la un revelion în anii 74’- 75’”, a comentat Mihai Bendeac la finalul prestației.

ADVERTISEMENT

„Nu ai cum să ai această memorie! Am rămas fără cuvinte!”, a adăugat Monica Bîrlădeanu, impresionată de precizia informațiilor deținute de colegul de juriu.

Momentul participantului de la Antena 1, dar și întreaga jurizare pot fi urmărite în următoarea ediție a emisiunii iUmor, care va avea loc duminică, începând cu ora 20:00. De asemenea, vor fi și alte numere la fel de memorabile.

ADVERTISEMENT

Monica Bîrlădeanu s-a alăturat echipei de la Antena 1

Surprizele nu se opresc aici pentru frumoasa brunetă care a încheiat colaborarea cu Pro TV după 5 ani. De acum înainte vedeta va putea fi urmărită în alte proiecte, de această dată la Antena 1. Primul pas este emisiunea iUmor.

„Am primit cu multă bucurie oferta Antenei 1 de a mă alătura echipei lor și deja mă simt ca într-o mare familie. Lucrăm împreună și la alte proiecte fabuloase, pe care abia aștept să vi le împartășim în curând”, a declarat Monica Bîrlădeanu pentru a1.ro.

ADVERTISEMENT