Life

Monica Dascălu împlinește 43 de ani. Ce tristețe ascunde știrista cu cei mai frumoși ochi din showbiz

30.03.2021 | 10:12
Monica Dascălu împlinește 43 de ani. Sursă foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Monica Dascălu împlinște, astăzi, 43 de ani și a devenit un simbol al frumuseții încă de când a apărut prima dată de micul ecran. Lucrează la PRO TV din anul doi de facultate și este cea mai admirată știristă de pe micul ecran, grație ochilor superbi.  Cei mai frumoși ochi din showbiz ascund însă o mare tristețe, despre care Monica Dascălu a preferat să păstreze discreția.

Frumoasă, profesionistă, perseverentă și extrem de discretă – așa ar putea fi descrisă Monica Dascălu, prezentatoarea Știrilor Pro TV de la ora 17. De-a lungul anilor, vedeta PRO TV a preferat să-și păstreze imaginea imaculată și să stea departe de bârfele din showbiz, care nu au ocolit-o însă.

ADVERTISEMENT

În 2005, în presă au apărut informații potrivit cărora frumoasa cu ochii de un albastru electrizant ar fi avut o scurtă idilă cu Adrian Mutu, despre care se spunea, la vremea respectivă, că nu mai știa ce să facă pentru a-i intra în grații.

Prin lumea bună se zvonea că “Briliantul” era atât de vrăjit de Monica, încât a plătit chiar 15.000 de dolari pentru o cursă charter cu care a venit de la Roma, ca să o întâlnească pe frumoasa cu ochii precum cerul. Povestea celor doi s-a încheiat la fel de rapid cum a început, iar Monica Dascălu și-a găsit liniștea și iubirea în brațele avocatului Mihai Băjenaru, cu care s-a și căsătorit în 2010.

ADVERTISEMENT

Absolventă a Facultății de Sociologie şi Asistenţă Socială, Monica Dascălu a devenit una dintre cele mai discrete prezentatoare de știri din România. Oferă cu greu interviuri, iar despre viața ei personală rareori face dezvăluiri.

Conform surselor FANATIK.RO, deși iubește televiziunea și a rămas fidelă PRO TV-ului mai bine de 20 de ani, Monica Dascălu și-a propus să nu-și expună viața personală, pe care își dorește să o trăiască departe de ochii publicului. Acesta este și motivul pentru care foarte rar a acceptat să participe la evenimente mondene, pe paginile revistelor sau în emisiuni tv.

ADVERTISEMENT

Își dorește să devină mamă

În ultimii ani, știrista a mărturisit că își dorește să trăiască rolul suprem al vieții și să devină mamă, vis neîmplinit încă.

Surse din apropierea Monicăi Dascălu spun că acesta este cel mai mare vis al știristei care, astăzi, împlinește 43 de ani.

ADVERTISEMENT

“Da, viața este o minune și asta reprezintă împlinirea supremă. Nimic nu poate fi mai înălțător ca acest rol de mamă.”, dezvăluia și Monica Dascălu, în cadrul unui interviu acordat în 2011, atunci când a fost întrebată dacă se vede în rolul de mamă.

ADVERTISEMENT
Tags: