Life

Monica Dascălu împlinește 43 de ani. Ce tristețe ascunde știrista cu cei mai frumoși ochi din showbiz

30.03.2021 | 10:12
Monica Dascălu împlinește 43 de ani. Sursă foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Monica Dascălu împlinște, astăzi, 43 de ani și a devenit un simbol al frumuseții încă de când a apărut prima dată de micul ecran. Lucrează la PRO TV din anul doi de facultate și este cea mai admirată știristă de pe micul ecran, grație ochilor superbi.  Cei mai frumoși ochi din showbiz ascund însă o mare tristețe, despre care Monica Dascălu a preferat să păstreze discreția.

Frumoasă, profesionistă, perseverentă și extrem de discretă – așa ar putea fi descrisă Monica Dascălu, prezentatoarea Știrilor Pro TV de la ora 17. De-a lungul anilor, vedeta PRO TV a preferat să-și păstreze imaginea imaculată și să stea departe de bârfele din showbiz, care nu au ocolit-o însă.

ADVERTISEMENT

În 2005, în presă au apărut informații potrivit cărora frumoasa cu ochii de un albastru electrizant ar fi avut o scurtă idilă cu Adrian Mutu, despre care se spunea, la vremea respectivă, că nu mai știa ce să facă pentru a-i intra în grații.

Prin lumea bună se zvonea că “Briliantul” era atât de vrăjit de Monica, încât a plătit chiar 15.000 de dolari pentru o cursă charter cu care a venit de la Roma, ca să o întâlnească pe frumoasa cu ochii precum cerul. Povestea celor doi s-a încheiat la fel de rapid cum a început, iar Monica Dascălu și-a găsit liniștea și iubirea în brațele avocatului Mihai Băjenaru, cu care s-a și căsătorit în 2010.

ADVERTISEMENT

Absolventă a Facultății de Sociologie şi Asistenţă Socială, Monica Dascălu a devenit una dintre cele mai discrete prezentatoare de știri din România. Oferă cu greu interviuri, iar despre viața ei personală rareori face dezvăluiri.

Conform surselor FANATIK.RO, deși iubește televiziunea și a rămas fidelă PRO TV-ului mai bine de 20 de ani, Monica Dascălu și-a propus să nu-și expună viața personală, pe care își dorește să o trăiască departe de ochii publicului. Acesta este și motivul pentru care foarte rar a acceptat să participe la evenimente mondene, pe paginile revistelor sau în emisiuni tv.

ADVERTISEMENT

Își dorește să devină mamă

În ultimii ani, știrista a mărturisit că își dorește să trăiască rolul suprem al vieții și să devină mamă, vis neîmplinit încă.

Surse din apropierea Monicăi Dascălu spun că acesta este cel mai mare vis al știristei care, astăzi, împlinește 43 de ani.

ADVERTISEMENT

“Da, viața este o minune și asta reprezintă împlinirea supremă. Nimic nu poate fi mai înălțător ca acest rol de mamă.”, dezvăluia și Monica Dascălu, în cadrul unui interviu acordat în 2011, atunci când a fost întrebată dacă se vede în rolul de mamă.

ADVERTISEMENT
Tags:
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur...
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru”
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de...
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București și alte zone urmează două zile caniculare
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit...
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit să îi impresioneze! Dezvăluire şoc: Voia să fie soţie
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de...
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de ultimă oră
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului...
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
Va fi din ce în ce mai rău în România. Temperaturile vor arde
Va fi din ce în ce mai rău în România. Temperaturile vor arde
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care...
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită