Life

Monica Davidescu, despre relația cu fiica și cu Aurelian Temișan: ”Eu sunt mai strictă”!

Celebra actriță Monica Davidescu și Aurelian Temișan, juratul de la Te cunosc de undeva, își sărbătoresc unicul copil, pe Dora, care împlinește 12 ani!
07.11.2022 | 14:06
Monica Davidescu despre relatia cu fiica si cu Aurelian Temisan Eu sunt mai stricta
Monica Davidescu, Aurelian Temișan, părinți model! Sursa foto: instagram/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Monica Davidescu și Aurelian Temișan au devenit părinții unei fetițe în urmă cu 12 ani, când a venit pe lume Dora, unicul copil al cuplului. O zi intensă, solicitantă, dar și plină de împlinire și iubire.

Monica Davidescu, amintiri la 12 ani de când a născut-o pe Dora: ”Am leșinat”

Fix în această zi, pe 7 noiembrie 2010, Monica Davidescu aducea pe lume minunea care avea să le facă Universul complet. Celebra actriță rememoreză momentul când fiica ei i-a fost pusă la piept, când a atins-o pentru prima dată și… cum s-a așternut liniștea pentru șapte ore. Leșinase!

ADVERTISEMENT

Cât ai clipi, timpul a trecut și Dora a împlinit 12 ani. Aflată în perioada de preadolecență, Aurelian Temișan și Monica Davidescu, părinții puștoaice, se adaptează dorințelor și necesităților generației din care face parte fiica lor.

Este ziua pe care nu o voi uita niciodată, cea mai importantă, mai intensă, mai solicitantă și cea mai plină de sentimente mărețe. Când mi-a pus fetița pe piept, prima atingere, am trăit un sentiment intens de bucurie. Apoi am leșinat și ne-am revăzut cum trebuie 7 ore mai târziu.

ADVERTISEMENT

Astăzi împlinește 12 ani. Este preadolescentă și învăț odată cu ea despre necesitățile ei în pas cu generația din care face parte”, a mărturisit pentru FANATIK soția juratului de la Te cunosc de undeva.

Care este cadoul la care râvnește fiica Monicăi Davidescu și a lui Temi

Dora, fiica cuplului, a avut parte de patru zile de petrecere alături de persoanele dragi inimii ei, asta pentru că, timpul alături de apropiați este cel mai important lucru, spune îndrăgita artistă. Cu toate acestea, de ziua ei, Dora nu a avut o listă cu dorințe, ea râvnește la un singur lucru. Bani! Nu pentru a avea ce să cheltuiască aiurea, ci pentru că vrea un telefon nou.

ADVERTISEMENT

Am făcut petrecere acasă doar ea, noi și cei mai apropiați colegi. Am mai organizat împreună pe 4, 5, 6 și azi, 7 noiembrie, întâlniri cu oameni dragi ei care să o facă fericită.

Petrecerea timpului alături de cei dragi este cel mai important lucru. Ne dorim să fie fericită. Nu și-a dorit un cadou anume. Ce vrem noi. Dar, dacă se poate, ceva bani pentru un telefon nou”, a mai povestit Monica Davidescu.

ADVERTISEMENT

Monica Davidescu, despre relația dintre soțul ei și fiica lor: ”Temi are o relație bună. Prietenească, cu glume, cu relaxare”

Când vine vorba de relația părinți-copil, Monica Davidescu declară în exclusivitate pentru FANATIK că, față de Temi, care glumește și este relaxat cu Dora, ea are și o relație de prietenie cu fiica ei, dar, este și ”mâna” de fier în casă. Temele, orele de masă, spălatul, programul de somn sunt în ”atribuțiile” ei și este nevoie de strictețe pentru a fi respectate întocmai.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Monica Davidescu (@monica_davidescu_)

Suntem și prietene, și confidente, și ajutor una celeilalte. Îi sunt și mamă mai strictă dacă e nevoie, și profesor, și sfătuitor și uneori îi sunt `elev`. Temi are o relație bună. Prietenească, cu glume, cu relaxare. Eu sunt mai strictă pentru că impun temele, orele de masă, spălatul, programul de somn, de curățenie, etc”, mai dezvăluit celebra actriță.

Ce carieră va urma fiica interpretului Aurelian Temișan și al actriței Monica Davidescu

La capitolul carieră, cuplul Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt de părere că nu trebuie să o grăbească pe Dora. Ea se implică în activitățile mamei, participă activ și vine cu idei, dar, până la a-și decide drumul, mai are nevoie de timp să se descopere.

Întotdeauna o tratăm ca pe un adult care poate avea păreri bune. Participă activ la multe ședințe de lucru în organizarea Companiei (proiectul de care se ocupă Monica Dividescu și Aurelian Temișan, n. red.) și este extrem de prezentă cu idei bune. Nu o grăbim să ne spună ce vrea sa facă în viață. Încă se caută. Încă se descoperă”, a mai spus soția lui Aurelian Temișan.

Proiectele care îi țin pe Monica Davidescu și Aurelian Temișan departe de casă

Și dacă tot am ajuns la capitolul carieră, Monica Davidescu ne precizează că în această perioadă au foarte mult de lucru. Atât ea, cât și Temi sunt angrenați în proiecte care necesită maxima lor atenție. Compania de teatru Concordia, o companie independentă, prezintă două producții, una de muzică, cealaltă de teatru.

Monica Davidescu, Aurelian Temișan, Monica Odagiu, Ovidiu Cuncea, Cosmin Vijeu, Radu Ștefan Bănică
Distribuția piesei ”O noapte furtunoasă”. Sursa foto: arhivă personală

Pe 21 noiembrie, pe Aurelian Temișan este din nou protagonist într-un nou concert de calitate – “IUBIRE DE NOIembrie’’, pe scena sălii Studio a Teatrului Național, alături de Cardinal Show Orchestra și de Orchestra Simfonică București. Un concert dirijat de maestru Andrei Tudor. Invitati speciali – Nico și chitaristul Nicu Pățoi.

Repertoriul concertului este format din melodii de dragoste ale compozitorilor români din ultimii 50 de ani și lansate de mari nume ale muzicii. Subiectul abordat este IUBIREA, de care avem nevoie cât mai mult în timpul și societatea zbuciumată în care trăim.

Pe 28 noiembrie, în aceeași sală, Compania de Teatru Concordia va avea loc avanpremiera spectacolului `O noapte furtunoasa` de I. L. Caragiale”, a mai declarat Monica Davidescu.

ADVERTISEMENT