Life

Monica Davidescu, dezvăluiri după 26 de ani de căsnicie cu Aurelian Temișan: “E destul de greu să primești criticile”

Monica Davidescu și Aurelian Temișan sunt căsătoriți de 26 de ani, iar actrița a făcut dezvăluiri despre relația lor. Ce spune despre certuri.
20.11.2022 | 20:29
Monica Davidescu dezvaluiri dupa 26 de ani de casnicie cu Aurelian Temisan E destul de greu sa primesti criticile
Monica Davidescu și Aurelian Temișan sunt căsătoriți de 26 de ani. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz și au o căsnicie de 26 de ani. Actrița a recunoscut că există momente în care apar tensiuni între ei.

Monica Davidescu, dezvăluiri despre căsnicia cu Aurelian Temișan, cu care este căsătoriă de 26 de ani

Actrița a spus că ea și juratul de la Te cunosc de undeva muncesc foarte mult, așa că nu prea au timp să se certe.

ADVERTISEMENT

Monica Davidescu și Aurelian Temișan discută deschis orice problemă. Cei doi spun ceea ce au de zis și nu se supără dacă mai există și critici.

În plus, criticile îi și ajută pe cei doi să devină mai buni pentru viitor.

“A venit Dora (n.r. fiica lor), de fapt, am consultat un specialist și mi-a spus că va veni la timpul potrivit copilul, așa că a venit la timpul potrivit. (…)

ADVERTISEMENT

Noi (n.r ea și Aurelian Temișan) muncim mult împreună, poate că dăm foarte multă importanță lucrului nostru, poate că dorim întotdeauna să aducem lucruri extraordinare în fața spectatorilor și nu avem timp să ne certăm.

E destul de greu să primești criticile din partea soțului sau din partea soției.

În timp, am învățat și acest lucru, pentru că fiecare că critică înseamnă, de fapt, că ne perfecționăm pentru viitor.”, a declarat Monica Davidescu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut Monica Davidescu și Aurelian Temișan

Aurelian Temișan și Monica Davidescu s-au cunoscut cu mult timp în urmă, în timpul unui spectacol. La momentul respectiv, ea era studentă în anul I de facultate, iar el cântăreț. După puțin timp au început să aibă sentimente unul pentru celălalt.

Cei doi s-au căsătorit la 11 ani de când au început relația. La scurt timp după ce au început să se întâlnească, actrița i-a cunoscut pe părinții partenerului ei și a fost foarte emoționată înainte de întâlnirea cu aceștia.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Monica Davidescu a mai spus despre soțul ei că nu este un bărbat romantic. Cu toate acestea, juratul de la Antena 1 are numeroase momente de tandrețe și iubire.

De exemplu, Aurelian Temișan îi oferă adesea flori partenerei sale de viață, fără vreun motiv anume.

ADVERTISEMENT