Life

Monica Davidescu, la ceas aniversar. Ce mesaj emoționant a primit de la soțul ei, Aurelian Temișan

Monica Davidescu a mai adunat o vară frumoasă în buchetul vieții. Soția lui Aurelian Temișan și-a serbat ziua de naștere.
06.08.2021 | 22:25
Monica Davidescu la ceas aniversar Ce mesaj emotionant a primit de la sotul ei Aurelian Temisan
ADVERTISEMENT

Actrița a împlinit 49 de ani, zi care nu a fost trecută cu vederea de familie, prieteni și fani, cel mai important și emoționant mesaj venind din partea partenerul ei de viață.

Aurelian Temișan i-a urat vedetei pe care o iubește de 26 de ani cele mai bune gânduri și sincere urări, juratul de la „Te cunosc de undeva!” transmițându-i totodată toată dragostea din lume.

ADVERTISEMENT

Cântărețul nu a uitat nici de fiica pe care o au împreună, Dora, care nu poate fi decât mândră și fericită pentru mama sa la ceas aniversar.

Aurelian Temișan, mesaj emoționant pentru soția sa. Ce i-a transmis Monicăi Davidescu

„6 august 2021. Exact ca în postarea din 2014, fără a repeta cuvintele de atunci, îți urez liniște sufletească, zâmbete sincere, fericire creată și găsită în lucrurile mici și iubire necondiționată din partea celor pe care îi iubești.

ADVERTISEMENT

La mulți ani, Monica! Dora și cu mine te îmbrățișăm și iubim”, a scris Aurelian Temișan pe pagina sa de Facebook, unde a postat și o imagine alături de Monica Davidescu.

Cele două vedete s-au cunoscut într-o seară, pe 13 ianuarie 1995, în timpul unui spectacol, actrița fiind cea care trebuia să-l prezinte pe artist la intrarea pe scenă. De atunci sunt de nedespărțit și au împreună o fetiță.

ADVERTISEMENT

Actorii și-au unit destinele în 2006, 4 ani mai târziu venind pe lume Dora. Aurelian Temișan nu era în București în ziua în care s-a născut unicul său copil, ci la festivalul Steaua Dunării de la Cernavodă, unde era jurat.

Aurelian Temișan, despre secretul unei relații de lungă durată

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au împlinit 26 de ani de când sunt împreună. Vedeta de la Antena 1 este recunoscător pentru toate clipele petrecute împreună, dar și pentru viitorul pe care-l vor avea de acum înainte.

ADVERTISEMENT

Sunt unul dintre cuplurile care a rezistat în fața problemelor, toată lumea întrebându-se care este secretul mariajului. Artistul nu se bazează pe vreo rețetă și spune că totul a venit de la sine.

Cântărețul nu s-a gândit la ziua de mâine nicio secundă, dovadă că în momentul de față se bucură de o poveste de dragoste ca-n povești alături de Monica Davidescu.

„Dacă ar exista un secret, cu siguranță ar exista și o rețetă. Eu prefer să nu știu ce mă așteaptă mâine, când e vorba de lucruri pe care nu le poți controla.

Parcă acum a început totul, negândindu-ne nicio secundă la a treia zi și… E vorba de ce ți-e scris pe frunte, dar nu poți știi vreodată.

Cu siguranță nu a fost dragoste la prima vedere. Eu veneam după o perioadă agitată din punct de vedere sentimental, deci nu mă gândeam la o posibilă relație.

Dar, cum lucrurile bune vin când nu te aștepți, am continuat în a crede în ceea ce începusem să simt și…”, a spus Aurelian Temișan pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT